Ana SayfaÜnlülerEmrah Karaduman Aleyna Tilki İçin Gün Sayıyor!

İlgili Postlar

Emrah Karaduman Aleyna Tilki İçin Gün Sayıyor!

Yaşı küçük olması nedeniyle pek çok mekanda yer alamayan Aleyna Tilki için Emrah Karaduman açıklama yaptı.

Özellikle Cevapsız Çınlama adlı şarkıyla bir anda Türkiye’nin gündemine gelen ve Emrah Karaduman ile birlikte konuşulmaya başlanan Aleyna Tilki, yaşı gereği içkili mekanlarda sahne alamıyor. Bu bakımdan kısıtlamalar nedeniyle oldukça zorlanan Aleyna Tilki’nin 10 ay sonra yeni yaşına gireceğini söyleyen Emrah Karaduman, yeni yaşıyla ile birlikte yasakların kalkacağını ve Aleyna Tilki’nin bu konuda artık zincirlerini kıracağını söyledi.

10 Ay Kaldı!

Konu ile ilgili değerlendirmeler yapan Emrah Karaduman, özellikle 18’ine girecek genç şarkıcının daha özgür olacağını ve farklı yerlerde sahne alabileceğini belirtti. Özellikle Aleyna Tilki ile aralarında aşk dedikodularına da değinen ve bu konuda net ifadeler kullanan Emrah Karaduman, Aleyna Tilki ile çok iyi bir arkadaş olduklarını ve aşk gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Artık Haberler Çıkmasın!

İlişkileri gereği sürekli birlikte olduklarını, proje üzerinde çalıştıklarını hatırlatan Emrah Karaduman, sürekli birlikte görünmelerini nedeniyle aşk dedikodularının çıktığını fakat böyle bir durumun olmadığının herkes tarafından bilinmesi gerektiğini ifade etti.

Bundan sonraki süreç içerisinde Aleyna Tilki ile daha sık görüleceği nerede belirten Emrah Karaduman, benzer iddiaların ve yalan haberlerin artık gündemde olmamasını istedi. sqon dönemlerde müzik alanında Aleyna Tilki gibi adından sıkça söz ettirmeyi başaran Emrah Karaduman, Hadise gibi çok önemli isimlerle de çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarına girilmesiyle birlikte pek çok farklı bölgede performans sergileyecek olan Emrah Karaduman, şimdiden bunların müjdesini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler