Ana SayfaDedikoduEmina Sandal’ı Görenler Tanıyamadı!

İlgili Postlar

Emina Sandal’ı Görenler Tanıyamadı!

Emina Sandal’ı Görenler Tanıyamadı!

Sosyal medya hesabından dudak dolgusu yaptırdığı haliyle fotoğraf paylaşan Emina Sandal,hayranlarını şaşkına uğrattı. Fotoğrafı gören takipçilerine “bu ne hal emina? sen kendine ne yaptın?” şeklinde yorumlarda bulundu. Daha öncede estetiksiz haliyle,şimdiki halinin kıyaslamasına maruz kalan Sandal’ın şu sıralar eski hali sosyal medya hesabında dolanmaya devam ediyor. 

Yorumlara Cevap Vermedi

2008 yılında Mustafa Sandal ile evlenen Emina Sandal,dudaklarına dolgu yaptırdı.Sosyal medya hesabından paylaşım yaptıktan sonra dolgu yapıldığı anlaşılan Emina Sandal’ın takipçileri “bu ne Emina Sandal? kendine ne yaptın?” gibi yorumlarda bulundu fakat Sandal,herhangi bir cevap vermedi.

Estetiksiz Halini Paylaştılar

Emina Sandal 2015 yılında verdiği röportajda estetiğe karşı olmadığını belirtmişti. İşte Emina Sandal’ın o sözleri; “Vücudumda beğenmediğim yerim yok, olduğunda spor yapıyorum. Estetiğe karşı değilim. İnsan abartmasın yeter. Ben zamanında bir tek burun ameliyatı oldum. O da basket oynadım ve 3 kere kırıldı. Genç kızdım kötü duruyordu. Annem doktor ve o ‘Ameliyat ol’ dedi. Bir kere estetik oldum o da burun. Bir kadın bir kız olarak kötü görünmemi istemedim.”

Dudaklarına dolgu yaptırdığı da gözlenen Emina Sandal’ın bu olay üzerine tekrar estetiksiz hali sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Estetiksiz halini görenler inanamadı.

Emina Sandal’ın eski ve yeni hali;

 

emina sandalı görenler tanıyamadı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler