Ana SayfaÜnlülerEliz Sakuçoğlu kaza geçirdi !!!

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi !!!

Murat Boz ile uzun süre aşk yaşayan ve geçtiğimiz yıllarda yollarını ayıran Eliz Sakuçoğlu 1 yıldır tasarımcı Beran Benan il aşk yaşıyor. Bu yaz başından beri tatilde olan mutlu çifte nazar değdi. Eliz Sakuçoğlu dünyanın en büyük kayak merkezlerinden birine sahip İsviçre de kaza geçirdi .

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi !!!

 

İÇ KANAMA GEÇİRDİM

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi !!!

İsviçre’den ve kayak bölgesi Gstaad’tan çok güzel  fotoğraflar paylaşan Sakuçoğlu’nun geçtiğimiz günlerde kayak sırasında bir kaza geçirdiği ortaya çıktı. Eliz Sakuçoğlu geçirdiği kazayı  sosyal medya hesabından hastanede bir fotoğraf paylaşarak  “Geçen haftada hastanelik olmuştum. Snowboard düşe kalka öğrenilir sonuçta, ancak dünkü düşüşüm sonrası kalkacak hiçbir gücüm kalmamıştı artık, iç kanama geçirdim.” açıklamasında bulundu.

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi !!!

 

ÇOK ŞÜKÜR BU GÜN İYİYİM

Daha sonra takipçileriyle başka bir fotoğraf paylaşarak “Çok şükür bugün daha iyiyim. Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için de ayrıca sonsuz teşekkürler, Allah sizleri sevdiklerimi başımdan eksik etmesin gördüğünüz gibi gayet iyiyim ” notuyla yanında olan insanlara teşekkür etti.

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi !!!

 DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi !!!

Güzel stil danışmanı geçirdiği  kaza sonrası kendisini hastaneye yetiştiren ve her an yanında olan sevgilisi Beran Benan’a da sosyal medya hesabından yayınladığı not ile teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Sakuçoğlu, paylaştığı bu fotoğrafın altına

“Hala yorgun ve bir okadar şaşkın, insan hayatı hangi ara o kadar ucuzlaştı … Ya sen o gün olmasaydın sevgilim bugün ben olacakmıydım? Düşünmek istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum …”  notuyla teşekkür etti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler