Ana SayfaKimdirElif Ece Uzun kimdir?

İlgili Postlar

Elif Ece Uzun kimdir?

Şimdilerde “Fakirlerle evlenmem” sözleri ile eleştiri oklarının hedefi olan ünlü manken Elif Ece Uzun kimdir? Elif Ece Uzun nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu? Elif Ece Uzun hakkında merak edilen her şeyi sizler için bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…

Elif Ece Uzun, 5 Ağustos 1983 tarihinde Bolu’da dünyaya geldi. Uzun’un babası aslen Rize, Çayeli’li, annesi Gürcistan Batum’ludur. Elif Ece Uzun Adapazarı’nda büyüdü. Uzun ilkokul ve ortaokulun bir kısmını Adapazarı’nda, ortaokulun diğer kısmını İzmit’te yaşadı. Liseyi, Turizm Meslek Lisesi’nde okudu. Liseye devam ederken yerel televizyonlarda program yapmaya başladı.

Elif Ece Uzun, 15 yaşındayken Best Model yarışmasına katıldı ve sonrasında modellik yapmaya başladı. Modellik kariyerine adım attıktan bir yıl sonra Ertan Kayıtkent ve Fevziye Çamel defilesine çıktı. Bu defilenin ardından da Bebek lakabını aldı.

2003 yılında, bir yıl iletişim sanatları akademisinde iletişim sanatları üzerine eğitim alan Elif Ece Uzun, Serap Ezgü, Levent Bitecik ve Gökhan Telkenar gibi hocalardan ders aldı. Eğitiminin ardından Şafak Sezer ile Star TV de bir show programı sunmaya başlamıştır. Elif Ece Uzun, modellik kariyerinin yanı sıra birçok dizi ve filmde de rol aldı.

Elif Ece Uzun’un rol aldığı dizi ve filmler:

2012 – N’apcaz Şimdi? (Hemşire)(Sinema Filmi)2012
2010 – Gecekondu (Kendisi) (Tv Programı)
2008 – Görev Kıbrıs (Elif) (Sinema Filmi)
2005 – Aşk Her Yaşta (TV Dizisi)
1998 – Yeşil Elma (Kendisi) (TV Programı)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler