Ana SayfaDizilerElçin Sangu Yeni Sezonda Kiminle Rol Alacak? Sürpriz İsim Belli Oldu!

İlgili Postlar

Elçin Sangu Yeni Sezonda Kiminle Rol Alacak? Sürpriz İsim Belli Oldu!

Kiralık Aşk dizisinin güzel oyuncusu Elçin Sangu yeni sezonda kiminle rol alacak? Belli oldu. Yeni sezonda ‘Gülizar‘ adlı dizi filmde başrol alacak Sangu’nun rol arkadaşının kim olacağı netlik kazandı.

Elçin Sangu Barış Arduç ile Sinema Filminde Buluşacak

Kiralık Aşk dizisiyle büyük popülerlik kazanan güzel oyuncu Elçin Sangu, dizideki rol arkadaşı Barış Arduç ile dizi filmin takipçileri tarafından birbirlerine çok yakıştırılmıştı. Hayranları; ünlü ikiliyi yeni sezondaki bir dizi film çalışmasında yeniden birlikte görmek için sabırsızlansa da yetenekli çift, bu sezon dizi yerine bir sinema filminin başrolünde buluşacak. Genç oyuncu Sangu, eski rol arkadaşı Arduç ile çekimleri Heybeliada’da gerçekleşen ‘Yanımda Kal’ adlı sinema filminde başrolü paylaşacak.

Elçin Sangu Barış Arduç ile Sinema Filminde Buluşacak

[irp] Elçin Sangu kimdir?

Sangu, ‘Gülizar’ Dizisindeki Rol Arkadaşı İçin: “Sürpriz Bozmayayım.” Demişti!

Son zamanlarda saç rengiyle ve güzelliğiyle gündemde sık sık adını duyuran güzel oyuncu Elçin Sangu; yeni sezonda, Kanal D ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak. Kanal D ekranlarında, ilk kez yayınlanacak olan ‘Gülizar‘ dizisinde, Sangu’nun dizideki başrol arkadaşı ise sürpriz bir isim. Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği, çiftlikte geçen bir aşk hikayesini konu alacak ‘Gülizar’ dizisinde, Sangu’nun merakla beklenilen partneri; “Aşk Yeniden ve Kuzey Güney” dizilerinin yakışıklı oyuncusu Buğra Gülsoy oldu.

Elçin Sangu Yeni Sezonda Buğra Gülsoy ile Rol Alacak

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler