Ana SayfaKimdirElçin Sangu kimdir?

İlgili Postlar

Elçin Sangu kimdir?

Şu aralar sosyal medyada annesinin fotoğrafını paylaşarak gündeme gelen başarılı oyuncu Elçin Sangu kimdir? Elçin Sangu kaç yaşında? Elçin Sangu aslen nereli? Elçin Sangu hangi burç? Elçin Sangu nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Nasıl ünlü oldu? Hangi projelerde yer aldığı Detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Elçin Sangu kaç yaşında? Elçin Sangu aslen nereli? Elçin Sangu hangi burç?

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 tarihinde İzmir‘de dünyaya geldi. Ailesi Çerkes kökenlidir. Şu an 33 yaşında olan güzel oyuncu aslan burcudur.

Çerkes ünlüler

Elçin Sangu kimdir?

Ailesinin tek çocuğudur. Sangu, Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olduktan sonra bir yıl kadar özel bir tiyatroda oynadı. 2006 yılında ise Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir olarak kazandı. Ancak, mezun olmadı ve okulu yarıda bıraktı. Elçin Sangu, sadece tasarımcı ürünlerinin satıldığı bir e-butik olan ikonogami.com’a ortak oldu. Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu’nda eğitim aldı. İzmir’de tiyatro oynarken tesadüfen Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol almaya başladı. Bu dizi ile profesyonel anlamda televizyon ekranlarında rol almaya adım attı.Bu diziyle başarılı oyunculuk performansı sergileyen Elçin Sangu, diziden sonra birçok dizide rol aldı. Ayrıca, Hiç isimli sinema filminde de rol alarak Gonca karakterini canlandırdı. Güzel oyuncu Elçin Sangu, 2015 yılında beri Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç ile başrolü paylaşıyor.

Elçin Sangu filmleri ve dizileri

2015 – Kiralık Aşk (Defne) (TV Dizisi)

2015 – Sevdam Alabora (Zeynep) (TV Dizisi)

2014 – Kurt Seyit ve ?ura (Güzide) (TV Dizisi)

2013 – Bir Aşk Hikayesi (Eda Çağlar) (TV Dizisi)

2012 – Hiç (Gonca) (Sinema filmi)

2012 – Aşk Kaç Beden Giyer? (Nehir) (TV Dizisi)

2011 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (2.sezon) (Jale) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler