Ana SayfaÜnlülerEdiz Hun Vapurda

İlgili Postlar

Ediz Hun Vapurda

Türk sinemasının sevilen isimlerinden birisi olan Ediz Hun, geçtiğimiz günlerde Kadıköy Beşiktaş feribotuna binmesi ile oldukça ilgi çekti.

İlerleyen yaşına rağmen oldukça dinç görünen Ediz Hun, hala dizilerde aktif bir şekilde yer alıyor. Sevenlerini televizyon ekranlarında yalnız bırakmayan oyuncu, aynı zamanda vatandaşlar ile bir arada olmayı da seviyor.

Vapur Yolculuğu Yaptı

Daha önce de toplu taşıma araçlarını kullandığını söyleyerek dikkat çeken oyuncu, geçtiğimiz günlerde giyebilir vapur seyahatinde de yine oldukça ilgi gördü. Hayranları sanatçıyı yanlarında otururken görürken oldukça çalışırken pek çok hayran onunla tokalaşmak, merhabalaşmak ve fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Hayranlarıyla seyahat süresi boyunca tek tek fotoğraf çektiren Ediz Hun, hiç bir hayranını kırmayarak ne kadar büyük gönüllü olduğunu da gösterdi.

Bugüne kadar özellikle mütevazi yaklaşımı ve karizmasıyla dikkat çeken Ediz Hun, seyahatinde de yine sevenlerine karşı mütavazi olması ve hiçbir sevenini kırmamasıyla da neden bu kadar çok sevildiğini göstermiş oldu. Sanatçıların ve tanınan kişilerin vatandaşlardan uzak bir yaşam süresi en çok tartışılan konulardan birisi olurken, Ediz Hun’un normal bir vatandaş gibi vapura binerek seyahat etmesi çoğu kişinin de oyuncu destek vermesini sağladı.

Konu ile ilgili fotoğrafları kısa süre içerisinde sosyal medya üzerinden paylaşılırken pek çok kişi paylaştığı fotoğrafta meşhur sanatçı ile birlikte yolculuk yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler