Ana SayfaÜnlülerEdiz Hun Dizilere Dönüş Yapacak Mı?

İlgili Postlar

Ediz Hun Dizilere Dönüş Yapacak Mı?

Eski yılların en önemli oyuncularından bir tanesi olarak görülen Ediz Hun, geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir AVM’de sevenleriyle bir araya geldi. Özellikle yılların eskitemediği ve sağlığı yerinde olan sanatçı, ekranlara dönmesi noktasındaki sorulara yanıt verdi.

Dizilere Dönebilir!

Ediz Hun, dizilerde yer alabileceğinin ilk sinyallerini verirken özellikle hangi projede oyuncunun yer alacağı oldukça ilgi uyandırdı. Yeşilçam ile ilgili merak edilenleri anlatarak özellikle geçmiş yıllardaki sinema sektörü ile ilgili açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu, Türkiye’deki mevcut oyuncuları ve sinema sektörünü değerlendirdi.

Ediz Hun Gelen Teklifleri Yeterli Bulmadı

Özellikle dizilerden teklif beklediğini söyleyerek pek çok farklı senarist ve yönetmene mesaj göndermeyi ihmal etmeyen Ediz Hun, uygun bir teklif gelmesi halinde dizilerde yer alabileceğini söyledi.

Oyuncu tarafından yapılan bu açıklamalar kısa süre içerisinde dikkat çekti. Özellikle gelecek sezonda oyuncunun herhangi bir projeye dahil olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. Oyuncu tarafından yapılan açıklamalarda bazı önemli detaylar da vurgulandı. Öyle ki sinema ve diziler için pek çok farklı teklifler geldiğini söyleyen Ediz Hun, bu tekliflerin uygun olmadığını ve bunca yıllık emek verdiği sektörde daha iyi karakterler ile ekranda yer almayı tercih ettiğini söyledi. Özellikle yaptığı bu açıklamalar ile dikkat çeken oyuncunun önümüzdeki günlerde hangi filmlerde ve dizilerde yer alacağı pek çok seveni tarafından merak edilmeye başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz tarafından hazırlıkları sürdürülen Arif ve 216’da rol olabileceği konuşuluyordu. Fakat oyuncu söyleşide bu konularda herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Sevenleri Yalnız Bırakmadı

Etkinliğe katılım oldukça fazla olduğu gibi Ediz Hun ve sevenleri oldukça keyifli bir söyleşiye imza attı. Söyleşi sonrasında sevenleriyle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen başarılı sanatçı, sevenlerini kırmadı ve çoğu kişiyle tek tek fotoğraf çektirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler