Ana SayfaÜnlülerEce Sükan'ın Şöforü F1 Pilotu Oldu

İlgili Postlar

Ece Sükan’ın Şöforü F1 Pilotu Oldu

Geçtiğimiz günlerde özel bir reklam projesi için kamera karşısına geçen Ece Sükan’ın şoförü oldukça dikkat çekti. Bir saat markasının tanıtımı için anlaşma yapan güzel danışman 23 saniyelik bir rol için 350 bin dolar aldı.

Reklam projesi bedelleri ile Türkiye’nin gündeminde yer alan başarılı danışmanın özellikle reklamdaki şoförü Formula 1 pilotu Lewis Hamilton Gold. Hem aşk hem de iş hayatında son dönemlerde oldukça mutlu bir dönemden geçene Ece Sükan’ın böylesine yüksek bütçeli bir teklif alması güzel ismin oldukça sevilmesini sağladı. Üstelik bu proje ile adına Türkiye sınırlarına çıkarmayı başaran ünlü güzel dünyada izlenecek olan bir reklam projesinde yer almayı başardı.

Reklam Teklifi Çok Cazipti!

Reklam projesi için yapılan ilk tanıtımlar da oldukça iyi bir performans sergilediği de görülen Ece Sükan böylece farklı projeler için de şimdiden ideal bir isim olduğunu gösterdi.

Reklam filminde Havalimanı’na yetişmeye çalışan bir kişiyi oynayan Ece Sükan’ın şoförü Formula 1 pilotu olarak tanıdığımız Lewis Hamilton oldu. Lewis Hamilton uçağı kaçırmaması için Ece Sükan’a yardım ederken tüm bu anlarda zamana ve saate vurgu yapıldı. Reklam filminin önümüzdeki günlerde Türkiye’deki kanallarda da yayınlanması bekleniyor. Ece Sükan için bu proje başarının yanı sıra maddi açıdan da oldukça önemli bir gelir sağladı. Öyle ki sadece 23 Saniyelik bir bölümde yer alan Ece Sükan bu proje için 350 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 260 bin lira gibi yüksek bir gelire kazanca imza attı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler