Ana SayfaÜnlülerSerkan Uçar : Ben Olmasaydım Ece Sperm Bankasına Gidecekmiş !

İlgili Postlar

Serkan Uçar : Ben Olmasaydım Ece Sperm Bankasına Gidecekmiş !

2014 yılında evlendiği galerici eşi Serkan Uçar’dan 1 yıl sonra boşanan  Ece Erken oğulları Eymen Uçar’ın  velayetini almıştı.Daha sonrasında Ece Erken oğullarının 4 bin TL olan nafakasınıı ödemediği gerkçesiyle Serkan Uçar’a icra takibi başlatmıştı bu konular konuşulurken ünlü sunucunun  eski eşi Serkan Uçar’ın nafakadan vazgeçmesi karşılığında oğluna Erken’in kendi soyadını vermesini kabul etttiği tartışma konusu olmnuştu. Tüm bu olaylar yaşanırken Serkan Uçar’dan ben olmasaydım Ece sperm bankasına gidecekmiş açıklamaları gündeme bomba gibi düştü .

ECE ERKEN GENÇLİK HATASIYDI

Esin Övet’e konuşan Serkan Uçar olayların iç yüzünü anlattı ” Evlendiğimde 25 yaşımdaydım. herkesin başına gelebileceği gibi bende bir gençlik hatası yaptım. Aslında ailemin hatsıydı çünki bana “40 yaşında kadınla,geçmişi ortada ” diye baskı yaptılar bende onu korumak zorunda hissettim. Özellikle de abime inat kimseye haber vermeden İzmir’de evlendim . Baskı altında bana yaptırılan düğünüme annemi ve babamı zorla getirttim. Tüm bu süreçte aile şirketimizle alakam kesildi ve tü ortaklıklarım elimden alındı. Kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalıştım ama parasız kalıncada kapının önüne kondum .

Tüm bu kargaşa dönemimize bir de hamilelik eklendiğinde kendimi babalığa hazır hissetmiyordum ama son şansı olduğu, bir daha hamile kalamayacağı konusunda ısrar edince saygı gösterdim.İyi ki de doğdu canım dediğim, ayda bir kere için bin bir sorun çıkartılarak görebildiğim bir oğlum var ama şükür.

Ben Olmasaydım Ece Sperm Bankasına Gidecekmiş

 

 

SERKAN OLMASA SPERM BANKASINA GİDECEKMİŞ

Uçar’a “Babalık hissetmediğim için nafaka ödemek istemiyorum”dediği ve nafakadan vazgeçmesi karşılığında oğluna Erken’in kendi soyadını vermesini kabul etttiği sorusuna ise “Evet bir sinirle söyledim avukatına o cümleyi. Ama insan çocuğunu istemez mi? Ben o noktaya gelene kadar neler yaşadım, neler yaşıyorum. 22 aydır çocuğumla bir kez bile uyumadım.

“Annem’e Serkan olmasa sperm bankasına gidecektim’ demiş biri var, ben neler yaşıyorum” dedi. Sonra da “Tamam ben bir hata yaptım. Ama iyi ki, şükür oğlum olmuş, onu çok seviyorum ama bak onu ayda bir kez görene kadar neler yaşıyorum. O sinirle her şeyi söylemem mümkün. Söylemedim demiyorum ama gergin günler yaşıyorum” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler