Ana SayfaDedikodu"Ece Erken öldü" haberine annesinden sert tepki!

İlgili Postlar

“Ece Erken öldü” haberine annesinden sert tepki!

Hayranları, bir internet sitesinde çıkan “Ece Erken öldü” haberi ile yıkılmışken, Erken’in annesinden haberi çıkaranlara çok ağır bir tepki geldi. Erken’in annesi, kızı hakkında bu haberi yapanlara kendi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir not ile çıkıştı. Detaylar haberimizde…

Ece Erken hakkında bir internet sitesinde “Ece Erken öldü” şeklinde bir haber çıkarıldı. Bu iddia ile yapılan habere Erken’in annesi Nurhan Erken’den ağır bir tepki geldi.

Kendi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan asılsız haberin fotoğrafını paylaşan anne Nurhan Erken, paylaşımına “Hangi şerefsiz bunu yazdıysa Allah belasını versin. Bu yazdığı haber inşallah kendi evlatlarını bulur bu kadar üzüntü çekerken bir de bu haber utanmaz reziller bir anne olarak bunları Allah’a havale ediyorum.” notunu düştü.

Kızı Ece Erken hakkında yapılan asılsız habere oldukça sinirlenen ve sosyal medya hesabı üzerinden asılsız haberi yapan kişilere ateş püsküren anne Nurhan Erken’in paylaşımını Ece Erken’in de beğendiği dikkat çekti.

İşte Ece Erken ile ilgili yapılan o asılsız haber…

Ece Erken kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler