Ana SayfaDedikoduEce Erken, Coşkun Sabah'ın boşanmasını sabırsızlıkla bekliyor!

İlgili Postlar

Ece Erken, Coşkun Sabah’ın boşanmasını sabırsızlıkla bekliyor!

Sunucu Ece Erken, sanatçı Coşkun Sabah’ın eşi Ceyda Sabah ile boşanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Bunun nedeni, Erken’in Sabah çiftinin Bodrum’daki yazlığına talip olması. Coşkun çifti boşanınca, Ece Erken yazlığın sahibi olacak. Detaylar haberimizde.

Ünlü sunucu Ece Erken, boşanma yolunda olan ünlü sanatçı Coşkun Sabah ve eşi Ceyda Sabah’ın boşanmasını dört gözle bekliyor. Çünkü, çiftin boşanmasının ardından Bodrum’daki yazlıklarının yeni sahibi Ece Erken olacak.

Çeşme’deki evini sattı…

Ece Erken, Çeşme’deki evini satılığa çıkarmıştı. Ünlü sunucunun evine talip çıktı ve birkaç gün içinde satış işlemleri gerçekleşecek. Erken, Çeşme’den sonra gözünü Bodrum’a çevirdi.

Coşkun Sabah’ın evine talip oldu…

Coşkun Sabah’ın Bodrum Torba’da bulunan evine talip olan Ece Erken, fiyat anlaşması bile yaptı. Ancak, Ece Erken’in evi satın alabilmesi için boşanma yolunda olan Coşkun Sabah’ın eşi Ceyda Sabah ile boşanmış olması gerekiyor. Çiftin boşanması sonrasında yapılacak mal paylaşımında ev hangi tarafa kalmış olursa olsun, Ece Erken evin yeni sahibi olacak. Erken, ev için tam 1 milyon 300 bin lira ödeyecek. Demet Akalın’a da komşu olacak.

Coşkun Sabah, yirmi yıl önce büyük bir aşkla hayatını birleştirdiği eşi Ceyda Sabah ile yollarını ayırıyor. Çift, geçtiğimiz yıl boşanma haberleri ile magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Çiftin boşanmasının perde arkasında ihanet yattığı iddia ediliyor. Sabah çifti, şimdi boşanma yolunda ilerliyor.

Coşkun Sabah kimdir?

Ece Erken kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler