Ana SayfaÜnlülerEce Erken Ayşe Özyılmazel Arasında Büyük Kavga

İlgili Postlar

Ece Erken Ayşe Özyılmazel Arasında Büyük Kavga

 

AYŞE ÖZYILMAZEL’DEN ECE ERKEN’E SORUMSUZ EBEVEYN ELEŞTİRİSİ

Ünlü şarkıcı ve köşe yazarı  Ayşe Özyılmazel bu günki köşe yazısında Ece Erken ve boşandığı Eşi SerkanUçar’ı hedef alarak ağır eleştirilerde bulundu  yazsında Ece Erken’i”Adamı kafeslemek için çocuk doğurmakla , ‘Herkesin çocuğu oldu, benim niye yok?’ hırsıyla hamile kalmalakla  Çocuk istemeyen adamları numaralar çekerek baba yapmakla suçladı.

ECE ERKENDEN PAYLAŞIMLI AÇIKLAMA

Ece Erken’den Özyılmazel’e  açıklama geçikmedi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Özyılmazel’e cevap verdi.Ece Eken'le Ayşe Özyılmazel Arasında Büyük Kavga

 

SENİN GİBİ PARASINA BAKARAK  EVLENMEDİM !

seni ilk kez dikkate alıp cevap veriyorum Ayşe Özyılmazel.hayatta bazı insanlar ve bazı evlilikler vardır, hesap yapmadan yaptığın, parasına bakmadığın hatta kendi evini açtığın!senin gibi derin derin düşünmeden.

HAMİLELELİK DÖNEMİNDE ŞİDDET GÖRÜM

Çok geç değil hamilelik döneminde şiddet görürsün ve adamın adamcık olduğunu anlarsın sonra toplumsal baskıdan o an boşanamazsın ve devam edersin ettiği yere kadar ama etmez biter,elinde çocuğunla kalmışsındır ve naparsın biliyor musun? canını dişine takarsın,evladına her annenin baktığından iki katı bakmak için özen gösterirsin, huzurlu, mutlu bir evlat yetiştirmeye çalışırsın yalnız bir anne olarak.

ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ KADINA ACIMADIN!

Ölüm döşeğinde bir kadıncağıza acımadan düğün dernek yaptın!sonradan hakaretler döşediğin o adamdan çocuk yapsaydın ne olacaktı??yanlışlıkla oldu diyelim,istemeden…ne yapacaktın?? Merak etme benim oğlum önce VİCDANLI olacak,ayakları yere basan,kadına değer veren rahat ol sen!annem bana kendini adamış diyecek! Senin gibi kadınlar hakkında ucuz düşünen biri çevresine bakmadığı için göremez!ben hergün böyle telefonlar alıp,yayına bağlıyorum psikologlarla konuşturuyorum ,benim kadar şanslı olmayan kadınları..çocuklarını ellerinden almakla,yurtlara vermekle tehdit eden,kapı önüne konan,kadınlara hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan babacıklar var ve benim kadar şanslı olmayan çaresiz anneler!Bu annelere bi de kafesçi,adam istemedi sen çocuğu yaptın gibi anca senin gibi sığ düşünceli insanlar tarafından iftiraya uğruyorlar!sana göre kafeslenecek erkek kimdir?zengin,karakterli,hayatı boyunca sana bakacak  değil mi???(senin gibiler bunu anca düşünür) bunların hiçbiri yoktu benim evliliğimde!Benim hatam yanlış bir seçim oldu ve  kafeslenen ben oldum.

Ece Erken kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler