Ana SayfaKimdirEbubekir Öztürk Kimdir?

İlgili Postlar

Ebubekir Öztürk Kimdir?

Özellikle Kolpaçino serilerinde rol aldığı özel karakter ile dikkat çeken Ebubekir Öztürk, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan özel videolar ile Türkiye’nin hedefi haline geldi.

Kolpaçino serisindeki rolüyle kısa süre içerisinde izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran başarılı oyuncu, 1965 doğumlu. Özellikle Kafkas göçmeni olan ailesinin Ağrı bölgesine yerleşmesi ile birlikte burada yaşama başlayan oyuncu, ardından İstanbul Eyüp bölgesine göç etti. Şafak Sezer’in asker arkadaşı olan bir kişi sayesinde Şafak Sezer ile tanışan ve ardından 1998 yılından itibaren Şafak Sezer’in şoförlüğünü yapmaya başlayan Ebubekir Öztürk, Şafak Sezer’in ricası ile birlikte Kutsal Damacana filminde rol aldı. Daha sonrasında Şafak Sezer’in rol aldığı Kolpaçino serisinde de oynayan Ebubekir Öztürk, böylece Türk sinemasının önemli isimleri arasında yer almayı başardı.

2010 yılında başladığı oyunculuk kariyerine ilk olarak televizyon dizisi olan Hanımeli Sokağı ile adım atan oyuncu, daha sonrasında Türk Malı, Dedemin Dolabı, Polis Hikayeleri, Köstebekgiller, Pırdino, ve Filinta gibi farklı televizyon dizilerinde rol alarak oyunculuk kariyerini devam ettirdi. Özellikle komedi filmlerinde rol almasıyla ekranların en komik yüzlerinden birisi olarak kabul edilen oyuncunun paylaştığı videolar sonrasında sosyal medya üzerinde farklı tartışmalar başladı. Türkiye’nin gündeminde yer alan başarılı oyuncu çektiği video ile ilgili açıklama yapmazken, önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili detaylı gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Özellikle videonun paylaşılması üzerine Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden birisi olan oyuncu, yaşananlar karşısında sessizliğini koruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler