Ana SayfaÜnlülerEbru Yaşar meydan okudu: Bir ben bir de Tarkan

İlgili Postlar

Ebru Yaşar meydan okudu: Bir ben bir de Tarkan

Yeni albümü ile hayranlarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Kıbrıs’ta sevenleri ile bir araya geldi. Yaşar, kendini çok başarılı bulduğunu ifade ederek meydan okudu ve “Bir ben bir de Tarkan” dedi. İşte detaylar…

Ebru Yaşar, ‘Ben Ne Yangınlar Gördüm’ şarkısına çektiği klip ile gündemde. Kıbrıs’ta sahne alarak hayranları ile buluşan Ebru Yaşar, sahneden meydan okudu.

Albüm yapmak da satmak da zor

Yeni albümü ile bu yazın en çok dinlenen isimlerinden biri haline gelen ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Kıbrıs’ta Girne’deki Skull King Casino’da sevenleri ile bir araya geldi. Dijitalleşme ve çabuk tüketilme sebebiyle herkesin ‘single’ çalışmalarla hayatını sürdürdüğünü ifade eden Ebru Yaşar, günümüzde albüm yapmanın maddi ve manevi güçlüklerine değindi. Yeni albümünün satışlarından memnun olduğunu belirterek dinleyicilerine teşekkür eden Yaşar, “Artık albüm yapmak ve satmak da zor. Çok şükür bu yılın en çok ilgi gören albümlerinden biri olduk.” dedi.

Bir ben bir de Tarkan!

Sahneden bir dinleyicisinin “Bir Tarkan dinliyoruz bir de sizi” sözlerine karşılık veren Ebru Yaşar, “Bir Tarkan, bir de ben” dedi.

500 kişinin dinlemeye geldiği Ebru Yaşar, ‘Ben Ne Yangınlar Gördüm’ isimli şarkısını konukları ile birlikte seslendirdi. Ünlü şarkıcı, kendisini dinlemeye gelenler için özel olarak hazırladığı repertuarında arabesk, pop, Türk Sanat Müziği, Türk Halk müziği şarkılarını seslendirdi. Ebru Yaşar, konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ebru Yaşar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler