Ana SayfaKimdirEbru Şancı kimdir?

İlgili Postlar

Ebru Şancı kimdir?

Şimdilerde arkadaşının cep telefonunu alıp kullandığı gerekçesiyle hakkında açılan hırsızlık davasından beraat etmesiyle gündeme gelen Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, kariyeri boyunca nasıl bir çizgide ilerledi, meslek hayatındaki çalışmaları nelerdir, nasıl tanınan bir isim haline geldi? Ebru Şancı hakkında merak edilen her şey haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Ebru Şancı kaç yaşında? Aslen nereli? Ebru Şancının burcu nedir?

Ebru Şancı nerede ve ne zaman dünyaya geldi. Detaylar haberimizde… Ebru Şancı 31 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelip, başak burcudur.

İstanbullu ünlüler

Ebru Şancı kimdir?

İki kardeşi olan şancı, Malatya’lı bir ailenin kızıdır. Henüz 10 yaşındayken babasını kaybetti. Liseyi İstanbul Bahçelievler Lisesi’nde, üniversiteyi Üniversiteyi Londra Regent College’de okudu. Ebru Şancı, 2006 yılında New York’a taşındı ve New York Üniversitesi’nin ‘’Oyunculuk ve Drama’’ Bölümü’nde okudu. 17 yaşındayken Brezilya’daki 2001 Miss Globe güzellik yarışmasına katıldı. Bu yarışmada birinci olmayı başardı. Ardından Türkiye’ye gelerek mankenlik yapmaya başladı. Şancı, Londra’dayken Libya lideri Muammer Kaddafi’nin oğlu Seyfülislam Kaddafi’yle tanıştı ve üç yıl aşk yaşadı. Ardından Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera’yla aşk yaşamaya başladı. Sonrasında ise birçok ünlü isim ile birlikte adı anıldı. Fashıon One’da program yaptı ve İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu. Hala daha şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. Ebru Şancı, 7 Eylül 2015 tarihinde futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlendi. Şu an bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyorlar.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler