Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'nın Photoshop Hilesi Alay Konusu Oldu

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın Photoshop Hilesi Alay Konusu Oldu

Sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanan Ebru Şallı’nın paylaştığı son fotoğrafta Photoshop hilesi kısa süre içerisinde fark edildi. Durumun fark edilmesiyle birlikte sosyal medya üzerinden gönderilen mesajların büyük bir bölümünde Ebru Şallı’nın yaptığı bu hatayı pek çok kişi tarafından eleştirildi. Spor yaparak fit bir görünüme sahip olmaya çalışan ve uzun zamandan beri pilates gibi özel egzersizler yapan ünlü ismin Şallı’nın tüm bunlara rağmen hala Photoshop hilelerine başvurması aynı zamanda tepki çekti.

Kapıları Yamulttu

Geçtiğimiz akşam ünlü isim, paylaştığı fotoğrafta bir ev kapısının önünde amuda kalkarak bacaklarını kapıyı yaslamış bir şekilde görüldü. Fotoğrafta bu aşamaya kadar herhangi bir sorun olmasa da özellikle Ebru Şallı’nın bacaklarını inceltmeye çalışması ve bunun için Photoshop’u ayarsız bir şekilde kullanması, kapıdaki deformeden kolay bir şekilde fark edildi.

Herkesin Diline Düştü!

Ebru Şallı’nn bu hareketi kısa süre içerisinde herkesin diline dolandı. Ebru Şallı’nın bu durumuna takipçileri tarafından yapılan bazı yorumlar ise şöyle oldu;

“Gözlerim bozuldu galiba, kapıları yamuk görüyorum”

“Kapınız shop yaparken yamulmuş ama siz bilirsiniz.”

“Ebru Hanım ne yapıyorsunuz? Kapılar yamuldu!”

Ebru Şallı Kimdir?

İşte ünlü ismin alay konusu olan o fotoğrafı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler