Ana SayfaDedikoduEbru Şallı'nın evli sevgilisinin eşi 2 aylık hamileymiş

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın evli sevgilisinin eşi 2 aylık hamileymiş

Ebru Şallı’nın aşk yaşadığı evli olduğu ortaya çıkan Uğur Akkuş’un eşi Gonca Akkuş’un iki aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Halbuki Uğur Akkuş evliliği hakkında “Evliliğimiz 3 yıl önce bitti boşanma aşamasındayız.” demişti. Detaylar haberimizde…

Ünlü manken Ebru Şallı, son günlerde tatil yaparken görüntülendiği yeni sevgilisi Uğur Akkuş’un on yıllık evli çıkması ile magazin gündeminde. Konu hakkında önceki gün açıklama yapan Uğur Akkuş, “3 aydır seviyeli, dürüst, doğru ve saygılı bir ilişkimiz var. Evlilik kurumuna saygımız büyük, zaten 3 yıldır boşanma aşamasındayız.” diye konuşmuştu. Ancak, Akkuş’un on yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Gonca Akkuş’tan gelen sürpriz açıklama şoke etti.

Uğur Akkuş Kimdir?

Ebru Şallı ile aldatılan eş Gonca Akkuş, “Ebru kocama ‘Hemen boşan, evlenelim. Yoksa imajım zedelenir’ diye baskı yapıyormuş. 2 aylık hamileyim, gebeliği sonlandıracağım.” diye şoke eden bir açıklama yaptı.

Açıklamalarına devam den Gonca Akkuş, “İhanet ve boşanma olmasaydı bu bebeği doğururdum. Ama vazgeçtim. Böyle bir üzüntü ve sinir bozukluğu içinde üçüncü kez anne olamam. Doktordan randevu aldım, gebelik bitecek. Eşim hamile olduğumu bilmiyor. Ona sürpriz yapacaktım. Artık vebali benim boynuma.Ne aptalmışım! Oysaki bu bebeği çok istemiştik…” diye konuştu.

Yeni sevgilisi Uğur Akkuş evli çıkan ünlü manken Ebru Şallı, henüz konu ile ilgili bir açıklama yapmadı. Şimdi gözler Ebru Şallı’dan gelmesi beklenen açıklamaya çevrildi.

Uğur Akkuş kimdir?

Ebru Şallı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler