Ana SayfaDedikoduEbru Şallı'nın eski eşi Harun Tan, yeni sevgilisi ile görüntülendi!

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan, yeni sevgilisi ile görüntülendi!

Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan, önceki gün Rumelihisarı’nda sarışın sevgilisi ile birlikte görüntülendi. Çift, birlikte yemek yerken habercilerin objektifine yakalandı. Detaylar haberimizde…

Son zamanlarda adı sık sık aşk dedikodularına karışan Ebru Şallı’nın eski eşi Harın Tan, sevgilisi ile birlikte görüntülendi. Şallı’dan ayrıldıktan sonra ismi hiçbir aşk dedikodusuna karışmayan, kimseyle birlikte görülmeyen Harun Tan, bu defa objektiflere yakalandı.

Rumelihisarında sarışın güzel sevgilisi ile el ele dolaşan Harun Tan, sevgilisi ile birlikte lüks aracına binerek Bebek’e gitti.

Çift, Happily Ever After’da kahvaltı yaptı. Mekana gelmeden önce sevgilisini araçtan indiren Harun Tan, sevgilisinin mekana girdiğini gördükten sonra araçtan indi. Bir saat süren başbaşa kahvaltının ardından mekandan ayrılan sarışın güzel önden giderken, Tan 50 metre ileriden sevgilisini aldı. Harun Tan ve sarışın sevgilisi, birlikte evlerinin yolunu tuttu.

Harun Tan ve Ebru Şallı çiftinden Tan, boşanmanın ardından adını kimseyle birlikte andırmamış, kimseyle birlikte görüntülenmemişti. Ancak, bu defa kaçamadı ve sarışın güzel sevgilisi ile kahvaltı keyfi yaparken görüntülendi.

Ebru Şallı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler