Ana SayfaDedikoduEbru Şallı Kimi Seviyor?

İlgili Postlar

Ebru Şallı Kimi Seviyor?

Son dönemlerde aşk hayatı ile ilgili pek çok farklı iddianın konuşulduğu Ebru Şallı kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Özellikle Cem Yılmaz ile ilişki içerisinde olduğu tahmin edilen ve bu konudaki iddialarıyla gündeme gelen Ebru Şallı’nın eski eşine yönelik yaptığı açıklamalarda farklı tartışmaları beraberinde getirdi.

Harun Tan Mı Cem Yılmaz Mı?

Öyle ki geçtiğimiz günlerde Harun Tan ile ilgili farklı açıklamalar yapan ve eski eşini öven Ebru Şallı iki ismin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği noktasında spekülasyonların gündeme gelmesine neden oldu. Geçtiğimiz hafta içerisinde ‘’Ebru Şallı ile 4 Haftada Süper Yaz Vücudu’’ adlı DVD çıkararak tanıtım etkinliklerine katılan ve bu haberleriyle gündeme gelen Ebru Şallı, Instagram hesabı üzerinden yeni bir fotoğraf paylaştı.

Kendisine özel bir çikolata gönderen eski eşi Harun Tan’ın gönderdiği çikolatayı sosyal medya hesabından paylaşan Ebru Şallı, Harun Tan’ı sosyal medya üzerinden etiketledi.

Bu paylaşım pek çok farklı eleştirinin de yapılmasına neden olduğu gibi kafalarda büyük bir soru işareti oluşturdu. Öyle ki Ebru Şallı’nın Cem Yılmaz ile bir birliktelik içerisinde olacağı oldu ve iki ismin önümüzdeki dönemlerde bu birliktelik hakkında basına bir açıklama yapması bekleniyor. Öyle ki daha önceki süreç içerisinde Ebru Şallı özellikle Instagram hesabı üzerinden Cem Yılmaz’ın bütün fotoğraflarını beğenip fotoğraflarına yorum yapmaya devam etmiştir. Üstelik basına yaptığı açıklamalarda Cem Yılmaz’ın film sektöründe çok iyi bir isim olduğunu ve Cem Yılmaz tarafından yap alacak filmleri en iyisi olacağını söylemişti. Tüm bu açıklamaların ardından Harun Tan ile ilgili yapılan paylaşım ise kafaların karışmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler