Ana SayfaDedikoduDuymayan Kalmasın'da bir veda daha. Deniz Akkaya programdan ayrılıyor!

İlgili Postlar

Duymayan Kalmasın’da bir veda daha. Deniz Akkaya programdan ayrılıyor!

Duymayan Kalmasın programında yine ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Mesut Yar’ın ardından Deniz Akkaya’nın da programdan ayrılacağı öğrenildi. Bu durumda, Seren Serengil programda yalnız kalacak. Detaylar ve ayrılığın ardında yatan neden haberimizde…

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programında yine ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Geçtiğimiz Eylül ayında yayın hayatına başlayan program, ilk olarak Mesut Yar, Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in sunuculuğu ile başlamıştı. Ancak, üç hafta sonra Mesut Yar programdan ayrıldı. Ayrılık nedeni olarak da programın içeriğinin kendisi için çok uygun olmamasını gösterdi.

Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in sunumu ile devam eden programda yine veda çanları çaldığı söyleniyor. Deniz Akkaya’nın, bir süre önce sert yorumları nedeniyle kanal yönetiminden uyarı aldığı iddiaları ortaya atıldı. Akkaya’nın, bu nedenle yapımcısı ile tartıştığı iddia edildi. Deniz Akkaya’nın programa bir gün çıkmaması bu iddiaları güçlendirse de, Seren Serengil Akkaya’nın klima çarpmasından dolayı rahatsızlandığını dile getirerek “Deniz Akkaya klima çarpmasından dolayı hastaydı ve bu yüzden programa katılamadı.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in konuklar alarak devam ettirdiği programda veda sinyalleri gelirken, Deniz Akkaya’nın Cuma gününden itibaren programdan ayrılacağını ve Pazartesi gününden itibaren yayında olmayacağı iddia edildi. Akkaya’nın ayrılığından sonra yerine kimin geçeceği ve Seren Serengil’in partnerinin kim olacağı henüz bilinmiyor.

Deniz Akkaya kimdir?

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler