Ana SayfaÜnlüler'Dünya Güzellerim' programına sürpriz bir isim katıldı

İlgili Postlar

‘Dünya Güzellerim’ programına sürpriz bir isim katıldı

Ekranların dev isimleri bir araya getiren yeni yarışma programı Dünya Güzellerim’e sürpriz bir isim katıldı. Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman’ın olduğu programa Faik Öztürk de katıldı. Detaylar haberimizde…

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman gibi dev isimleri bir araya getiren Dünya Güzellerim isimli program yayın hayatına başladığı günden itibaren fenomen haline geldi. Program, izleyici tarafından kısa sürede çok sevildi.

Üç dev ismi bir araya getiren programa yeni bir sürpriz isim dahil oldu. O isim Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk’ten başkası değil. Faik Öztürk, programın çekimleri için Hindistan’a giden Safiye Soyman’ın hasretine dayanamadı ve hayat arkadaşının yanına Mumbai’ye gitti.

Faik Öztürk’ün Mumbaik’ye gidişi, Safiye Soyman’ın Hindistan sokaklarında Öztürk ile birlikte gezerken çekilmiş olan pozlarını sosyal medya hesabından paylaşması ile ortaya çıktı. Soyman, fotoğrafları “Hasretime dayanamadı, uçakla 8 saat yol yaptı.” notu ile paylaştı.

Ülkeleri gezip farklı kültürleri tanıyan ünlü isimlerin programı, Faik Öztürk’ün de katılımı ile daha eğlenceli bir hal almış gibi görünüyor.

Safiye Soyman kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler