Ana SayfaDedikoduDünya Güzellerim başlıyor!

İlgili Postlar

Dünya Güzellerim başlıyor!

“Dünyada pek çok güzellik var. Onlardan daha güzeli yok. Bir oldular dünyayı birlikte geziyorlar.” Sloganıyla Show TV ekranlarında “Dünya Güzellerim” adlı program yayın hayatına başlamaya gün sayıyor. Program 21 Haziran Çarşamba günü seyirci ile buluşacak.

Kadrosunda; Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy’un yer aldığı “Dünya Güzellerim” programı daha yayın hayatına başlamadan çok konuşuluyor. Yapımcılığını Blomm Medya’nın yaptığı yönetmenliğini ise Mustafa Kotan’ın yürüttüğü program 21 Haziran Çarşamba günü yayına başlayacak.

İlk istikamet Hindistan

“Dünya Güzellerim” isimli gezi & show programı için Hindistan’a doğru yola çıkan; Banu Alkan, Burcu EsmersoySafiye Soyman ve Bülent Ersoy, 45 gün boyunca Hindistan, Nepal ve Vietnam’a giderek bambaşka kültürlere sahip üç ülkenin gelenek ve göreneklerine göre yaşadılar. Ünlü isimler gezerken hem eğlenceli dakikalarından hem de bölgeye özgü kültür ve damak tatlarından bahsedecekler.

İlginç olaylar yaşanıyor

Uzun süren bir ön çalışma sonucunda ortaya çıkacak programda aksaklıklar ve beklenilenin aksi durumlar da yaşanmadı değil. Çekimler 46 derece sıcakta gerçekleşti. Program başlamadan yaşanan ilginç olaylar sosyal medyada ve medyada yer buldu. Gelin bir kaçından bahsedelim;

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy’u yılan soktu. Ersoy’un çantayla vurması sonucu yılan oracıkta öldü.

Diva Hindistan’a 560 kilo bagaj fazlası olduğu için 32 bin lira fazla bagaj ücreti ödeyerek 40 valizle gitmişti. Ersoy 40 valizle ayrıldığı İstanbul’a 61 valiz döndü.

Burcu Esmersoy; “dünyanın öteki ucunda bile lahmacun yaptırırım. Bavuluma beyaz peynir, sucuk ve birkaç yiyecek koyacağım.”diyerek yanında yiyecek bile götürdü.

Hindistan’ın Mumbai şehrinde ki çekimler sırasında otobüste bit paniği yaşandı.  Ersoy’un bir Hintlinin kucağında tuttuğu tavuğu sevdikten sonra ekibin bit paniği yaşaması dikkat çekti. Otobüste tavuk ve keçiyle beraber binen dört kişi ünlü isimlerimize bit paniği yaşattılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler