Ana SayfaDizilerDün Gece Survivor 4'ün 1'i Oyunu Heyecanı Yaşandı!

İlgili Postlar

Dün Gece Survivor 4’ün 1’i Oyunu Heyecanı Yaşandı!

Dün akşam Survivor’da gönüllüler takımı ve ünlüler takımı iletişim ödülü oyununda yeniden karşı karşıya geldi. Yarışmanın en çok sevilen oyunlarından birisi olan iletişim ödüllerini kazanan takım, aileleri ve sevenleri ile iletişim kurma imkanı elde ederken Survivor 4’ün 1’i Oyunu gibi pek çok farklı ödül ve eğlence de yarışmacılara sunuluyor.

Yarışmanın Galibi Gönüllüler

Dün akşam oynanan iletişim oyununu gönüllüler takımı kazandı. Türk Telekom sponsorluğu ile gerçekleştirilen etkinlikte, Türk Telekom evinde oyunlar oynandı ve keyifli vakit geçirildi. Ödül oyununun en dikkat çeken oyunu ise daha önce Survivor’da özel masalar üzerinde oynanan 4ün 1i oyunu oldu.

Survivor 4’ün 1’i Oyunu İle Eğlenceli Anlar Yaşandı

Özel tabletler üzerinden oynanan oyun kısa süre içerisinde tüm Türkiye’nin dikkatini çekerken oyunun tüm kullanıcılara mobil uygulama olarak da sunulduğu belirtildi. Survivor resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgilere oyunun tüm Survivor sevenler tarafından cep telefonları ya da tabletler üzerinden oynanabileceği belirtildi. 4’ün 1’i Oyunu sayesinde isteyen herkes Survivor heyecanını evlerinde yaşayabilecek.

Survivor 4’ün 1’i oyunu daha önce de adada oynanmıştı. Oyundaki amaç 4 kareden bir tanesini seçerek ilerlemek. 4 kutudan bir tanesinde kırmızı kutu bulunurken yarışmacıların kırmızı kutuları bulmadan olabildiğince yüksek seviyeye erişmesi gerekiyor.

Dün akşam oynanan oyunda en başarılı performanslardan bir tanesini Erdi gösterdi. Erdi 17 kare ilerlemeyi başardı. Erdi gösterdiği performans ile yarışmada en çok ileri giden isim olurken diğer yarışmacıların gösterdiği performansla şöyle oldu;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler