Ana SayfaDizilerDün Akşamın Reyting Galibi Yine İçerde Oldu!

İlgili Postlar

Dün Akşamın Reyting Galibi Yine İçerde Oldu!

Dün akşam televizyon ekranlarına gelen dizi ve programlar için reyting sonuçları açıklandı. Yayınlanan resmi raporlara göre gecenin galibi önceki haftalarda olduğu gibi yine İçerde dizisi oldu.

En yüksek izlenme oranı almayı başaran İçerde, total reyting sıralamalarında birinci olurken İçerde’nin arkasından gelen dizi Kırgın Çiçekler oldu.

Survivor Beklentileri Karşılayamıyor!

Survivor önceki yıllardaki performansından oldukça uzak kalırken gecede üçüncü sırada kendine yer buldu. Türkiye’nin en popüler dizilerinden birisi olan İçerde, bu haftanın da galibi olmayı başarırken özetiyle dahi dördüncü sırada yer almayı başardı. 5. sırada ise Show Ana Haber yer aldı. Sabah kuşağının en sevilen programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert ise altıncı sırada reyting listesinde kendine yer buldu.

Bu sıralamada yer alan diğer yapımlar ise ATV ana haber, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber oldu. Dün akşam Murat Yıldırım’ın sunumuyla ilk defa ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster, dokuzuncu sırada kendine yer buldu. Onuncu sırada yer alan yapım ise Esra Erol’da oldu. Esra Erol’u diğer evlilik programları takip etti.

Dün akşam itibariyle reytinglerde İçerde’nin açık ara farkla birinci olması pek çok yapımın bu konuda şanssız bir gece yaşamasına neden oldu. İzleyenler dizinin özet bölümü itibariyle Show TV ekranlarında kalmayı tercih ederken bu durum reyting oranlarına oldukça etki yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler