Ana SayfaDedikoduDüğün telaşı Özçivit ve Evcen çiftini sardı.

İlgili Postlar

Düğün telaşı Özçivit ve Evcen çiftini sardı.

Aşk Sana Benzer adlı filmde başrollü paylaşan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in Muğla’da çekimler esnasında başlayan ilişkileri 29 Temmuz’da evlilikle taçlanıyor. Geçtiğimiz günlerde düğün tarihleri belli olan oyuncu Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in evlilik telaşları başladı. Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti Ramazan Bayramı’nın ardından 29 Haziran 2017’de dünya evine girecek.

Düğün için Burak Özçivit’in başrolde yer aldığı Star TV dizisi ‘Kara Sevda’nın sezon finali yapması bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde düğün tarihlerini açıklayan çift hazırlıklarına devem ediyor. Bu arada Burak Özçivit’in anne ve babasıyla, Fahriye Evcen’in ailesinin yaşadığı Almanya Solingen’e gidip kız isteme ve söz geleneklerini yerine getireceği öğrenildi.

Burak Özçivit damatlık provasında

Modacı Raşit Bağzıbağlı’nın Levent’teki mağazasında kameralara yakalanan Burak Özçivit damatlık provası yaptığını açıkladı.

29 Haziran’da Fahriye Evcen’le dünya evine girmeye hazırlanan Burak Özçivit, modacı Raşit Bağzıbağlı’nın Levent’teki mağazasına giderek damatlık provası yaptı. Fahriye Evcen’i soran gazetecilere Evren’in gelinliğini görmediğini söyleyen oyuncu, “Fahriye’yi düğün günü görmek istiyorum, sürpriz olsun” dedi.

Fahriye Evcen’i de telaş aldı.

Leventte gazetecilerin düğün ile ilgili sorularını yanıtlayan Fahriye Evcen: “İnanırmısınız çok heyecanlıyım, çok farklı duygularmış bunlar.” ifadelerini kullanarak telaşlı olduğunu da ekledi.

Balayı düşüncelerine dair…

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in  balayı için Uzak Doğu’yu düşündükleri yaptığı açıklamalardan anlaşıldı. Çiftin nikah sonrası Fahriye Evcen’in İstanbul Zekeriyaköy’deki villasında oturmaya devam edecekleri iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler