Ana SayfaDedikoduDonald Trump'ın kızı Ivanka, dedikodulara yanıt verdi!

İlgili Postlar

Donald Trump’ın kızı Ivanka, dedikodulara yanıt verdi!

ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka, dün Kanada Başbakanına bakışları ile gündem olmuştu. Herkes tarafından “eşi çok kıskanacak” şeklinde yorumlanan olay ile ilgili Ivanka Instagram hesabı üzerinden fotoğraflı yanıt verdi. İşte detaylar…

Amerika Başkanı Donald Trump’ın evli ve üç çocuğu olan kızı Ivanka’nın Kanada Başbakanı Justin Trudeau’ya bakışları dikkat çekmişti. Ivanka’nın bakışları herkes tarafından “eşi çok kıskanacak” şeklinde yorumlanmıştı. Ivanka Trump, yanıt vermekte gecikmedi.

İşte Ivanka Trump’ın dedikodulara neden olan Kanada Başbakanı’na olan hayranlık dolu bakışları…

Dün Kanada Başbakanı’na hayran bakışları ile dikkat çeken Ivanka Trump, hem ulusal basında hem de uluslararası basında dedikodulara neden olan bakışlar ile ilgili çıkan dedikodulara yanıt olarak Sevgililer Günü’nü de fırsat bilerek eşi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Trump, dedikodulara yanıt niteliği taşıyan fotoğrafın altına İngilizce olarak “Sevgilim” de yazdı.

Ancak, Ivanka Trump’ın bu hareketi dedikoduları kesmeye yetmedi. Bu defa da “Eşinin baskısı ile mi fotoğraf koydu?” yorumları yapılmaya başlandı.

İşte o paylaşım…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler