Ana SayfaDizilerDolunay Dizisinin Alara Borabey’ inden Açıklama

İlgili Postlar

Dolunay Dizisinin Alara Borabey’ inden Açıklama

Dolunay Dizisinin Alara Borabey’ inden Açıklama

Star TV ekranlarında yayınlanan ve sevilen ‘Dolunay’ dizisinin Demet’i Alara Bozbey, bilinmeyenlerini anlattı. Bozbey; dizideki karakteri için, “Ben olsam birini severken başkasıyla evlenmezdim” dedi

“KEŞFETTİKÇE İSTANBUL’A AŞIK OLDUM”

Milliyet’e konuşan Bozbey, “Litvanya’dan İstanbul’a uzanan hikayesinden şöyle bahsetti: Annem İstanbul’da ikamet ediyordu, o sebeple yaz tatillerinde zaten gidip geliyordum. Lise öğrenimimi tamamlayınca daha uzun kalıp, belki de üniversite eğitimi için Türkiye’yi tercih edebilirim diye düşündüm. Merak ettiğim yerleri keşfetmek için hem Türkçe konuşmaya ihtiyacım vardı hem de daha uzun bir zamana… Nitekim keşfettikçe İstanbul’a aşık oldum. ‘Burada yaşamak istiyorum’ dedikten sonra da yolculuk başladı.”

“İKİ GÜN UYUYAMADIM”

“Okulda, ilk sahneye çıkışımdan sonra hep bunun üzerine hayaller kurmaya başladım. Oyunculuk eğitimi almaya başladıktan sonra ilk dizi teklifi geldi, iki gün uyuyamadığımı hatırlıyorum. Böylece hayalimi gerçekleştirmek üzere ilk adımı atmış bulundum.”

 

“ZORLANDIĞIM BİR KADIN”

“Aslında oynadığım her karakterin beni adım adım bir yerlere götürdüğünü düşünüyorum. Dolunay’daki Demet karakteri, beni çok heyecanlandıran bir rol. Kendi benliğimle çelişen ve bazı noktalarda çıkarmakta zorlandığım bir kadın. Ama onun güçlü duruşunu ve korkusuz olmasını çok seviyorum. Demet’in beni farklı noktalara taşıyabilecek güçte olduğunu düşünüyorum.

“HIRSIN İNSANIN GÖZÜNÜ KÖR EDEN HALİ”

“Son dönemlerde oynadığım karakterlerin çoğu kötü kadın gibi görünebilir ama hiçbirinin aynı olmadığı kesin. Hepsinin ortak noktası; hedeflerinin doğrultusunda net biçimde ilerlemeleri ve bunun için gerekirse kötülük yapmaları. Hırsın insanın gözünü kör eden hali diyelim.”

“BİRİNİ SEVERKEN BAŞKASIYLA EVLENMEZDİM”

Bozbey dizideki karakterinin istemediği bir evlilik yapması hakkında ise şöyle konuştu: “Demet, Ferit’e aşıkken onun tarafından terk edilmiş bir kadın. Gerçekten sevildiği için evlenmiştir. Ben olsam birini severken başkasıyla evlenmezdim, üç kişiyi birden mutsuz etmeye gerek yok.”

Balık burcuyum, duygusal anlamda beni etkileyen şeyler varsa, olaylara mantıkla yaklaşamıyorum. Daha çok duygularımla hareket ediyorum, içgüdülerime de çok güvenirim. Ama mantıklı olmam gerektiği zamanlarda da duygularımı biraz geri plana atıp, olayı farklı bir yerden değerlendiririm. Zor karar veririm ama eğer verdiysem tekrar düşünmem.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler