Ana SayfaDizilerDolunay Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Dolunay Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Star TV’nin sevilen yeni dizilerinden birisi olan Dolunay dizisi 4. bölüm fragmanıyla yeniden gündemde.

Yaz dizileri arasında dikkat çeken yapımlardan birisi olan Dolunay dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başarmış durumda. Dizi için geçtiğimiz hafta içerisinde 3. bölüm yayınlandı ve şimdi gözler yayınlanacak 4. bölüme çevrildi.

Son Bölümde Neler Oldu?

Dolunay dizisi 3. bölümünde özelikle Nazlı ile Deniz arasında yaşananlar dikkat çekti. Özellikle iki isim arasında yaşanan çekim, Nazlı ve Deniz’i birbirine daha fazla yakınlaştırdı. Demet’in Ferit’e karşı hissettiği duygular ise Hakan ile Ferit’i karşı karşıya getirdi. Dizide diğer karışık bir ilişki ise Fatoş ve Engin arasında yaşandı.

Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Yayınlanan son bölümün ardından 4. bölümde yaşanacak olaylar ile ilgili detaylar paylaşılmaya başlandı. Yeni bölümde özellikle en dikkat çekecek olaylardan birisi Zeynep ve Demir’in yaşadığı acı olacak. Tüm ailenin bu duruma üzülmesi, yeni bölümün de biraz duygusal geçmesine neden olacak. Dizide özellikle Nazlı ve Ferit arasında yaşananlar, yeni bölümde de dikkat çekecek. Dolunay dizisi için yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise şöyle;

Yayınlanan bu yeni bölüm sonrasında en çok dikkat çeken detay, ikili arasında yaşanacak olayların ne boyuta ulaşacağı. Özellikle yaz ayları itibari ile ekranlara gelen hikayelerde aşk daha fazla ön planda olurken, Dolunay dizisinde de yine benzer bir durum yaşanacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler