Ana SayfaDedikoduDoğukan Manço trafik kazası geçirdi!

İlgili Postlar

Doğukan Manço trafik kazası geçirdi!

Merhum sanatçı Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço trafik kazası geçirdi. Manço’nun İstanbul Halkalı’da kullandığı minibüsün arkasındaki römorka arkadan gelen bir araç çarptı. Detaylar haberimizde…

Bir dönem Survivor yarışmasında yarışan, müzik kariyerinde ilerleyen rahmetli sanatçı Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, trafik kazası geçirdi. Arkasında römork takılı minibüsü ile trafikte ilerleyen Doğukan Manço’nun aracına arkadan gelen başka bir araç çarptı. Kazada yaralanan olmaması gönüllere su serpti.

Doğukan Manço, İstanbul Halkalı’da Atatürk Caddesi’nde arkasında römork takılı olan minibüsü ile trafikte ilerliyordu. Aracı ile seyir halinde olan Manço’ya arkadan gelen bir başka araç arkadan römorka çarptı. Sinirlenerek aracından inen Doğukan Manço, hemen römorkta hasar olup olmadığına baktı. Diğe aracın sürücüsü de aracından inip aracındaki hasara baktı.

Doğukan Manço’nun aracında ve römorkta bir hasar olmazken, diğer araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Doğukan Manço ve diğer aracın sürücüsü ilk olarak araçlarının fotoğraflarını çektiler. Ardından tutanak tutmak için uzun süre kaza tutanağı aradılar. Olay yerinde bulunan başka bir sürücünün kaza tutanağı vermesi ile Manço ve diğer aracın sürücüsü tutanak tuttular. Basın mensuplarına tepki gösteren Doğukan Manço’nun oldukça sinirli olduğu dikkat çekti.

Diğer aracın sürücüsü habercilerden çarptığı aracın sürücüsünün Doğukan Manço olduğunu öğrenince şaşkınlık yaşadı. Araç sürücüsü, “Tanımadım. Şimdi fark ettim. Ama römork gözükmüyor. O yüzden çarptım. Ama  Doğukan Manço’yu tanımadım.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler