Ana SayfaDizilerDiriliş'e rakip gösterilen Evlat Kokusu, ilk haftadan reytinglere yenildi

İlgili Postlar

Diriliş’e rakip gösterilen Evlat Kokusu, ilk haftadan reytinglere yenildi

Yayın hayatına Çarşamba akşamı merhaba diyen ve Diriliş Ertuğrul dizisine rakip olacağı söylenen yeni dizi Evlat Kokusu, ilk bölümde hayal kırıklığı yaşadı. Dizi, Diriliş’e rakip olmaktan çok uzak kalarak reyting listesinde bayağı geride kaldı. Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarında ilk bölümü ile geçtiğimiz Çarşamba yayınlanmaya başlayan Evlat Kokusu isimli yeni dizi ilk haftadan hayal kırıklığı yaşadı. Son derece iddialı bir dizi olarak izleyici karşısına çıkan Evlat Kokusu, daha ilk bölümü ile reyting listesinde geride kaldı.

TRT ekranlarının reytinglere ambargo koyan rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul’a rakip olarak gösterilen Evlat Kokusu dizisi, bırakın rakip olmayı yanına bile yaklaşamadı.

Geçtiğimiz hafta final yaparak sonlanan Poyraz Karayel dizisinin yerine gelen Evlat Kokusu dizisi, ilk bölümü ile reyting sonuçlarında 13. sırada yer aldı. Evlat Kokusu, bu sonuçlara göre rakip olarak gösterildiği Diriliş Ertuğrul dizisinin çok ama çok gerisinde kaldı.

Yayına başlamadan önce fragmanları ile dikkat çeken Evlat Kokusu, iddiasını yerine getiremedi. Dizinin önümüzdeki bölümüyle reyting sonuçlarında hangi sırada olacağı merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler