Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul Rakip Tanımıyor

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul Rakip Tanımıyor

3 Mayıs çarşamba günü itibariyle ekranlarda yayınlanan programlar arasında yine zorlu bir reyting yarışı yaşandı. Yayınlanan programlar arasında bugüne kadar reytingleri en önemli dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul, dün akşam da yine ilk sırada yer almayı başardı. Üstelik Total grubunda ikinci sırada Diriliş Ertuğrul özet bölümü dahi yer aldı. Böylece dün itibariyle ilk iki sırada Diriliş Ertuğrul yer alarak diğer tüm yapımların önüne geçmeyi başardı.

Sıralamada Neler Var?

Sıralamada ilk 10 içerisinde girmeyi başaran diğer diziler ve yapımlar ise şu şekilde oldu; Kara Sevda, No 309, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, Show Ana Haber, Hükümet Kadın, No 309 Özet ve Esra Erol.

Dün akşam itibariyle ekranlara gelen pek çok dizinin sıralamalarda gerilerde kalması dikkatlerden kaçmadı. Bu diziler arasında ise en çok hayal kırıklığı yaratan dizi ise Bu Şehir Arkandan Gelecek oldu. Son haftalarda giderek düşen bir performansa sahip olan dizi dün akşam ancak 22. sırada kendisine yer buldu. Final iddiaları ile ilgili geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen dizi, mevcut reyting sıralamaları bakıldığında oldukça finale yakın duruyor. Bu sıralamalar sonrasında Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı dizinin yayın hayatına devam etmesi pek mümkün görünmüyor.

Dün akşamın hayal kırıklığı yaratan dizilerinden bir diğeri ise Evlat Kokusu oldu. Evlat Kokusu zorlu gecede ancak 16. sırada kendine yer bulabildi ve yayına yeni başlamış olmasına rağmen düşük reyting performansıyla gelecek adına ciddi soru işaretleri oluşturdu.

Çarşamba akşamı itibariyle elde edilen bu sonuçlar pek çok dizinin Çarşamba akşamlarında çok zayıf bir durumda olduğunu da gözler önüne serdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler