Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul Bu Akşam Neden Yayınlanmıyor?

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul Bu Akşam Neden Yayınlanmıyor?

Her çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanmayacak. Dizinin bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmeyeceği resmi olarak duyuruldu.

Çarşamba akşamlarının iddialı dizilerinden birisi olan Diriliş Ertuğrul’un yayın akışı içerisinde bulunmaması diziyi seven kişiler tarafından kötü bir şekilde değerlendirildi. Özellikle dizinin neden yayınlanmayacağı da merak edildi.

Resmi Açıklama: Diriliş Ertuğrul Bu Akşam Yayınlanmayacak!

Konu ile ilgili Diriliş Ertuğrul yapımcıları tarafından bir basın açıklaması yapılırken açıklamada mevsimsel şartlara bağlı olarak çekim alanında yaşanan sorunların çekimleri geciktirdiği ifade edildi. Bu sebeple Diriliş Ertuğrul bu akşam yeni bölümü ekranlara gelmeyecek.

Yeni bölüm ekranlara gelmeyeceğinden dolayı kişilerin yeni bölümü izlemesi de mümkün olmayacak. Yapılan açıklamalarda 1 Mart Çarşamba günü akşamında yayınlanması gereken 79. bölümün 1 hafta gecikmeli olarak 8 Mart Çarşamba günü saat 20.00 itibariyle yayınlanacağı belirtildi. Yaşanan gecikme nedeniyle izleyicilerden özür dilenirken önümüzdeki hafta itibariyle dizinin kaldığı yerden devam edeceği ifade edildi.

Yapılan bu açıklamalar özellikle Diriliş Ertuğrul hakkında çıkan spekülasyonların sona ermesini sağladığı gibi sorunun sadece teknik kaynaklı olduğu da öğrenilmiş oldu. Yayınlandığı akşamlarda oldukça dikkat çeken Diriliş Ertuğrul’un özellikle çekimlerinin oldukça zorlu geçtiği biliniyordu. Figürasyonlarında dahi oldukça yoğun bir şekilde yer aldığı dizide mevsim şartları çekimlerin yapılmasını engellemiş durumda. Şu an için sadece bir haftalık gecikmenin olacağı belirtilse de önümüzdeki dönemlerde mevsimsel şartlara bağlı olarak yaşanacak yeni gelişmeler çekimlerin daha da ertelenmesine yol açabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler