Ana SayfaDedikoduAşık Olduğu Dilenciyle Evlendi

İlgili Postlar

Aşık Olduğu Dilenciyle Evlendi

Aşık Olduğu Dilenciyle Evlendi. İsveçli Josefin Karlsson, Romanya’dan İsveç’e dilenmeye gelen Florin Serhan ile evlendi, Josefin Karlsson 37  yaşında 6 çocuk annesi İsveçli bir kadın. Florin Serhan ise henüz 21 yaşında Romanya uyruklu göçmen. Onların aşkı geçtiğimiz Nisan ayında başlamış. Aşık Olduğu Dilenciyle Evlendi

İLK GÖRÜŞTE AŞK

Altı çocuk annesi 37 yaşındaki İsveçli Josefin Karlsson, yaşadığı mahallesinde   her zaman alışveriş yaptığı marketin önünde rastlamış Florin’e. Dilencilik yapan Florin’e insanların kötü davranışları Josefin’i oldukça derinden yaralamış ve onu teselli etmek için yanına giderek konuşmaya başlamış. Birbirlerine ilk görüşte aşık olan çift  bir süre sonra evlenme kararı aldı. Aralık ayının ortalarında   Karlsson’un, ailesinin de desteği ile Halmstad kentinde yaptığı düğüne İsveç medyası büyük ilgi gösterdi.

 

CİNDERELLA MASALI GERÇEK OLDU

İsveç Radyosu’na konuşan Karlsson, “İnsanlar bunun bir Cinderella masalı olduğunu düşünüyor. Ancak farklı kültürel kökenlere sahip olsak da, normal insanlar gibi aşık olduk ve evlendik. O çok iyi bir insan.” dedi.

 

Yağmurlu bir günde Florin’e şemsiye ve battaniye hediye eden Josefin zaman zaman da çocuklarını onun yanına götürmekten çekinmemiş hatta birlikte futbol bile oynamışlar. Böylece çiftin arkadaşlıkları ilerlemiş ve bir gün Florin duygularını Josefin’e açıp artık onunla birlikte yaşamak istediğini söylemiş.

Bu itirafa oldukça şaşıran Josefin ilk başta Florin’e altı çocuğu olduğunu ve daha genç biriyle birlikte olması gerektiğini söylese de Florin, Josefin’den vazgeçmemiş ve bu da Josefin’in kalbini çalmaya yeterli olmuş.

Aşık Olduğu Dilenciyle Evlendi

Florin’in ailesiyle de tanışan Josefin İsveç’teki düğünden sonra ilerleyen zamanlarda Romanya’da da bir düğün yapmak istediklerini sözleri arasına ekliyor. Josefin’le tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini ifade eden Florin ise Josefin’i mutlu etmek için elinden geleni yapmaya hazır.Aşık Olduğu Dilenciyle Evlendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler