Ana SayfaDedikoduDilan Çıtak'ın saçından üç tane ölü arı çıktı!

İlgili Postlar

Dilan Çıtak’ın saçından üç tane ölü arı çıktı!

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, kuaföre gittiğinde şoke eden bir olayla karşılaştı. Dilan Çıtak’ın saçlarından ölü arı çıktı. Hem de üç tane birden. Çıtak, olayı kahkahalar içinde babasına anlattı. İşte detaylar…

Müzik dünyasında İmparator olarak anılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in Işıl Kundakçı’dan olan ve yıllar sonra kabul ettiği müzisyen kızı Dilan Çıtak, ilginç bir olay yaşadı. Kendi değimiyle “brokoli” modunda saçları olan kıvırcık saçlı Dilan Çıtak, fön çektirmek için gittiği kuaförde şoke oldu.

Dilan Çıtak’ın saçlarının arasından ölü arı çıktı. Üstelik bir değil tam üç tane. Başına gelen olay karşısında şoke olan Dilan Çıtak, olayı babası İbrahim Tatlıses’e kahkahalar içinde anlattı.

Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses’in Işıl Kundakçı’dan dünyaya gelen kızı. Tatlıses, yıllarca Dilan Çıtak’ı kızı olarak kabul etmemişti. Ancak, geçtiğimiz yıl Çıtak’ın kızı olduğunu kabul ederek duyurmuştu. Yıllarca babası İbrahim Tatlıses’e kavuşmanın hayalini kuran Dilan Çıtak, o günlerden beri babası ile sıkı bir ilişki içinde. Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile de araları oldukça iyi.

Dilan Çıtak kimdir?

İbrahim Tatlıses kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler