Ana SayfaDedikoduDilan Çıtak, Nişantaşı'nın göbeğinde sevgilisiyle kavga etti!

İlgili Postlar

Dilan Çıtak, Nişantaşı’nın göbeğinde sevgilisiyle kavga etti!

Dilan Çıtak, geçen ay evlilik teklifini kabul ettiği sevgilisi Levent Dörter ile Nişantaşı’nın göbeğinde kavga etti. Araçta başlayan kavganın sonunda Çıtak soluğu kaldırımda alırken, Levent Dörter gaza basıp gitti. İşte o kavganın detayları…

İmparator olarak anılan usta sanatçı İbrahim Tatlıses’in yıllar sonra kızı olarak kabul ettiği Dilan Çıtak, geçtiğimiz ay bir buçuk yıllık sevgilisi Levent Dörter’den sürpriz evlilik teklifi almış ve kabul etmişti. Bu mutlu olayın üzerinden bir ay geçmişken çift şimdi de kavga haberleri ile gündeme geldi.

Dilan Çıtak ve müstakbel eşi Levent Dörter, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Çift, otomobil ile seyir halindeyken tartışıyordu. Tartışma birkaç dakika devam ettikten sonra Dilan Çıtak sinirli şekilde araçtan indi. Sevgilisi Levent Dörter ise, gaza bastı ve oradan uzaklaştı. Bir süre yalnız kalıp sakinleşmeye çalışan Dilan Çıtak, sonrasında Levent Dörter’i aradı ve geri çağırdı.

Evlilik hazırlıkları haberleri ile gündeme gelmesi beklenen Dilan Çıtak ve Levent Dörter çifti, kavga görüntüleri ile herkesi şoke etti.

Dilan Çıtak kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler