Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDijital Radyoda Öncü Radyonom Yenilendi!

İlgili Postlar

Dijital Radyoda Öncü Radyonom Yenilendi!

Radyo dinlemeyi seven kişiler için son dönemlerde en çok ön plana çıkan sistem Radyonom olurken sistem ile ilgili önemli bir değişikliğe gidildi.

Yapılan resmi açıklamalara göre Doğan Radyo Grubu’na ait olan radyonom.com dijital radyoculuk alanında yenilikleri ile birlikte kullanıcılara hitap etmeye başladı. 2014 yılında başlangıcı yapılan ve özellikleri 2017 itibariyle yenilenen ve ücretsiz bir şekilde hizmete sunulan radyo sistemi sayesinde Türkiye’de hizmet veren pek çok farklı radyo tek bir platform üzerinden dinlenebilecek.

Radyonom Ücretsiz!

Tamamen ücretsiz bir şekilde sunulan bu hizmetler üstelik farklı platformlar üzerinden de destekleniyor. Şu anda 30 dijital radyo kanalının bulunduğu Radyonom, internet tarayıcısı ya da mobil cihazlar üzerinden dinlenebilir durumda. Radyonun hizmetlerinin yanı sıra site üzerinde sektör ile ilgili haberler, yeni çekilen video klipler, en çok dinlenen müzikler ve top 10’lar ziyaretçilere sunuluyor. Bu bakımdan müzik dünyasına dair pek çok farklı gelişmenin tek bir yerden alınması da bu alana ilgi duyan kişiler için cazip bir seçenek yaratıyor.

İPhone, iPad ve Android işletim sistemini kullanan cihazlar için geliştirilen özel uygulamalar kişilerin kolay bir şekilde ihtiyaçlarını karşılarken, yenilenen yüzü ile birlikte Radyonom önümüzdeki günlerde çok daha dikkat çekecek durumda. Yapılan açıklamalarda sistemde bulunan tüm radyoların ve yaptığı yayınları göre kategorileri de belirtilirken aşağıda yayınlanan listeye göz atarak radyonom.com’da bulunan radyoları inceleyebilirsiniz.

Radyonom’da Hangi Radyolar Var?

Hit Play (Yabancı Hit), Kampüs (Yabancı Pop-Dans) , Max Lounge (Lounge-Chill Out), Zet Zet (Rock & More), Türk Pop (Türkçe Pop), Mazi (Türkçe 70-80-90’lar), Kafam (Arabesk-Fantezi), Radyo Nağme (Türk Sanat Müziği), Goldies (Yabancı 70-80-90’lar), Pop Corn (Film Müzikleri), Radyo Cazz (Dünyada Caz), Türkü Evi (Türk Halk Müziği), Klasik (Klasik Müzik), Rock Cafe (Rock) , Sultan (Akdeniz Müziği), Türk Rock (Türkçe Rock), Latin (Latin Müziği), Mikser (Türkçe Karışık), Lovely (Yabancı Slow), Dream (Hit) , Dream Türk (Türkçe Pop), Jukebox (Konsept), Türk Rap (Türkçe Rap), K-Pop (Kore Pop), Müebbet Muhabbet Radyo (Konsept), Karşı Kıyı (Yunan Müziği) D&R Radyo, SlowTürk, Radyo D, CNN TÜRK Radyo.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler