Ana SayfaÜnlülerDerin Mermerci Eleştirilere Yanıtladı: Hasta Değilim!

İlgili Postlar

Derin Mermerci Eleştirilere Yanıtladı: Hasta Değilim!

Ünlüler dünyasının tanınan isimlerinden olan Derin Mermerci son günlerde hakkında çıkan iddialar ile ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir fotoğraf üzerinde farklı tartışmaların yapıldığı Derin Mermerci özellikle hasta olduğuna yönelik çıkan iddialar üzerine açıklama yapma gereği duyduğunu belirtti. Paylaşılan fotoğrafta oldukça zayıf kaldığı görülen Derin Mermerci’nin herhangi bir rahatsızlığı olmadığı ve sağlık durumunun oldukça iyi olduğu belirtildi.

Derin Mermerci Blog Sitesinden Duyurdu

Konu ile ilgili kendi blog sitesi üzerinden açıklama yapan ünlü isim, herhangi bir sağlık probleminin olmadığını net bir şekilde belirti. Derin Mermerci herhangi bir rahatsızlığı olmadığına dikkat çekerken sağlıklı beslendiğini ve beslenmeye dikkat ettiğini söyledi. Paylaşılan fotoğraflarda zayıf görünmesine rağmen herhangi bir problemin olmadığını tekrar tekrar vurgulayan ünlü isim, özellikle ikiz bebek doğumu sonrasında vücudunun bu konuda zorlandığını söyledi.

İkiz bebek doğurmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını da belirten ünlü isim, doğum sonrasında sadece üç kilo verdiğini ve bu bakımdan kilo açısından da herhangi bir farkın bulunmadığını söyledi. Derin Mermerci tarafından yapılan bu açıklamalar çok kısa süre içerisinde sosyal medya içerisinde yer bulurken pek çok isim, ünlü isme bu konuda destek verdi. Yapılan açıklamalar gündemde yer alan tüm iddiaların sona ermesine sağlarken, özellikle kilo vermenin sağlıksız bir şekilde algılanmasının da yanlış olduğunu da Mermerci belirtti.

Ünlü isim tarafından yapılan tüm açıklamalar sonrasında eleştirilerin artık son bulması ve gündemde özellikle sağlık problemlerine yönelik haberlerin yer almaması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler