Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya Youtube Kanalı İçin Soyundu!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya Youtube Kanalı İçin Soyundu!

Podyumlardan tanıdığımız Deniz Akkaya çok farklı bir proje ile geliyor. YouTube’da kanal açarak program yapmayı düşünen Deniz Akkaya YouTube kanalının tanıtımı için çekim gerçekleştirdi.

Deniz Akkaya Youtube Kanal Tanıtımını Yaptı

Küçük bir kutunun içerisine giren Deniz Akkaya kutuda çırılçıplak bir şekilde durdu ve bu anların fotoğraflanması sağladı. Çekilen bu fotoğrafı takipçileriyle sosyal medya üzerinden paylaşan Deniz Akkaya Youtube fotoğrafıyla tüm takipçilerini de oldukça şaşırttı. Podyumlarda iddialı kıyafetler ile yer alan fakat bugüne kadar böylesini cömert ve iddialı bir poz vermeyen Deniz Akkaya sadece bir YouTube kanalı için böylesine hazırlanması ile oldukça dikkat çekti.

Deniz Akkaya tarafından yapılan bu çalışma takipçilerin kısa süre içerisinde dikkatini çekerken sosyal medyada bugünün en çok konuşulan olaylarından bir tanesi de Deniz Akkaya’nın çıplak poz vermesi oldu. Deniz Akkaya yaptığı paylaşımda YouTube kanalının duyurusunu gerçekleştirirken YouTube kanalının çok kısa bir süre içerisinde açılacağını ve mankenin buradan farklı içerikler ile takipçilerine ulaşacağını söyledi.

Deniz Akkaya’nın çıplak fotoğrafları kısa süre içerisinde pek çok farklı haber portalında ve sosyal medya sitesinde de yer aldı. Bu kadar iddialı tanıtımların yapılması YouTube hesabını da dikkat çekmesine sağlayacak. Deniz Akkaya yaptığı açıklamada YouTube hesabı üzerinden sürekli yeni içerikler paylaşacağını söylerken tüm takipçilerinin de YouTube kanalını takip etmesini istedi. Deniz Akkaya yaptığı açıklamalarda hazırlayacağı içerikler ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşmadı. Fakat sadece tanıtımı kapağında dahi Deniz Akkaya’nın çıplak fotoğrafının olması şimdiden tüm dikkatlerin bu yöne çevrilmesini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler