Ana SayfaKimdirDeniz Akkaya kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Akkaya kimdir?

Sık sık özel hayatı, birçok ünlü isim ile olan birliktelikleri ve çalkantılı özel yaşamı ile magazin gündeminde olan Deniz Akkaya kimdir? Deniz Akkaya kimdir nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl tanındı nasıl manken oldu, hangi projelerde yer aldı, şimdi ne yapıyor? Deniz Akkaya kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Deniz Akkaya nerede doğmuştur? Deniz Akkaya aslen nereli?

Ünlü sanatçı Deniz Akkaya İstanbul da doğmuştur. Deniz Akkaya aslen Kayserilidir.

Kayserili ünlüler

Deniz Akkaya şuan kaç yaşında? Deniz Akkaya hangi burç?

Deniz Akkaya şuan 41 yaşında ve aslan burcudur.

Deniz Akkaya kimdir?

Ünlü sanatçı Deniz Akkaya 3 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Akkaya, ilkokulu Faik Reşit Onat İlkokulu’nda, ortaokulu Bilge Kaan Lisesi’nde, liseyi de Semiha Şakir Lisesi’nde okudu. Liseden sonra da İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.

Küçük yaşlarından beri manken olma hayali kuran Deniz Akkaya, 1997 yılında katıldığı Best Model of Turkey Yarışmasında birini oldu. Böylece mankenlik kariyerine adım attı. Aynı yıl içerisinde Miss Grace of the World yarışmasına katıldı. ancak, bu yarışmada dördüncü oldu. Vakko, Beymen, Cemil İpekçi, Yıldırım Mayruk gibi ünlü isimler ile çalıştı, çok sayıda defilede podyumda boy gösterdi.

Uzun yıllar podyumların aranan ismi olan ve kariyerinde birçok başarılı işe imza atan Akkaya, mankenliği bıraktı ve modacılığa soyunarak 2013 yılında kendi markası Dasmine’yi yarattı. Ayrıca, oyunculuğa da el atan eski manken, birçok sinema filminde ve Altın Kızlar isimli televizyon dizisinde de rol aldı.

Sık sık özel hayatı, birçok ünlü isim ile olan birliktelikleri ve çalkantılı özel yaşamı ile magazin gündemine gelen Akkaya’nın işadamı Efe Önbilgin ile olan birlikteli?inden Ayşe isimli bir kızı dünyaya geldi.

Deniz Akkaya Filimleri

  •  2009 – Altın Kızlar (Doktor) (TV Dizisi)
  • 2007 – Ölümle Dans
  • 2007 – Maskeli Beşler: Kıbrıs
  • 2003 – Vizontele Tuuba
  • 2003 – Okul
  • 2004 – Metro Palas
  • 2003 – Şarkılar Seni Söyler
  • 2002 – Yeşil Işık
  • 1997 – Hemşerim
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler