Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya Çıplak Fotoğraflarıyla İlgili Haberlere Ateş Püskürdü

İlgili Postlar

Deniz Akkaya Çıplak Fotoğraflarıyla İlgili Haberlere Ateş Püskürdü

Güzel manken ve sunucu Deniz Akkaya yeni açacağı  Youtube kanalı için sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunuyordu. Geçtiğimiz günlerde yine  Youtube kanalı için bir fotoğraf paylşan güzel manken’in fotoğrafı magazin haberlerine konu oldu. Haber başlıklarının çoğunun ‘Deniz Akkaya  Youtube kanalı için çıplak poz verdi  ‘ olması üzerine Akkaya sosyal medya hesabı üzerinden  bu tarz başlık ile haber yapanlara  ateş püskürdü.
Deniz Akkaya Çıplak Fotoğraflarıyla İlgili Haberlere Ateş Püskürdü

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN SİTEM DOLU SÖZLERLE AÇIKLAMA

Deniz Akkaya çıplak olduğu iddie edildiği fotoğrafı sosyal medya hesabına yükleyerek  “Bu başlığı bu fotoğrafa bakıp atan zihniyet,3 yaşındaki çocuğun bacağından tahrik olan,toplu taşıma araçlarında tacize hak goren sonrada sort giymisti ama diyen zihniyet ile aynıdır.
….. sitesi sanırım önce kendinize dönüp ben neden baktığımı böyle görüyorum demelisiniz.

Deniz Akkaya Çıplak Fotoğraflarıyla İlgili Haberlere Ateş Püskürdü

FOTOĞRAF 4 YIL ÖNCESİNE AİT 

 

Not;bu fotoğraf YouTube kanalımız için değil yaklaşık 4 sene önce Trendyol sitesi için ürettiğimiz ve kendi markam olan Uzra icin çekilmiştir.o gün gelişi güzel kullandığım fotoğraflardan biridir.
Fotoğrafcımiz @julidegungor uzun arayarak kim ne kadar giyinik öğrenebilir,bu zihniyetiniz nedeniyle oturup başınızı iki elinizin arasına alabilirsiniz.👌
Not:maalesef gelişmiş ülkelerde sosyal ağlarda ve sanatta sansür timi ve baskı yok ;çocuklara yönelik tecavüz ve istismarda bizim ülkemizdeki kadar yüksek değil.demekki neymiş efendim ZİHNİYET önce kişide baslar” açıklamasında bulundu.

TAKİPÇİLERİNDEN DESTEK MESAJLARI ALDI 

Deniz Akkay’nın bu paylaşımından sonra takipçileri ve sevenleri  güzel mankeni destekleyen yorumlarda bulunarak haberlere tepki gösterdiler. Bir takipçisinin paylaşımını çok beğenen Akkaya kendi sosyal medya hesabından takipçisinin yorumunu paylaşarak  teşekkür etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler