Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'ın hayranına söylediği söz, feministlere slogan oldu

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın hayranına söylediği söz, feministlere slogan oldu

Şarkıcı Demet Akalın’ın, göbeğini şişkin görünce “Hira’ya kardeş mi geliyor?” diye soran bir takipçisine “Regliyim Ziya çok mu merak ettin” diye cevap vermesi feministlere slogan oldu. Kadınlar gününü kutlayan kadınlar, Demet Akalın’ın sözünü kullandı. Detaylar haberimizde…

Regliyim Ziya çok mu merak ettin…

8 Mart Dünya  Emekçi Kadınlar gününü kutlayan kadınlar, geçtiğimiz günlerde “Hira’ya kardeş mi geliyor?” diye soran takipçisine “Regliyim Ziya çok mu merak ettin” diye cevabı yapıştıran Demet Akalın’ın bu sözlerinden ilham aldılar.

Dövizlere slogan oldu…

Ellerinde tuttukları dövizlere ilginç sözler yazan kadınlar, Demet Akalın’ın “Regliyim Ziya çok mu merak ettin” sözlerini de kullandılar.

Cevabı yapıştırdı…

Demet Akalın, kıyafetinden göbeği şişkin görünce kendisini hamile sanan ve “Hira’ya kardeş mi geliyor?” diye soran bir takipçisine verdiği cevap ile gündeme gelmişti. Dobra ve açık sözlü kişiliği ile tanınan ünlü şarkıcı, takipçisinin bu sözüne “Regliyim Ziya çok mu merak ettin” diye yanıt vermişti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Akalın, sık sık gündeme geliyor.

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler