Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ı Sahneler Çok Yordu

İlgili Postlar

Demet Akalın’ı Sahneler Çok Yordu

Türk pop müziğinin en popüler isimlerinden birisi olan Demet Akalın, özellikle yoğun bir konser süreci yaşıyor. Farklı illerde verdiği konserler ile sevenleriyle buluşan Demet Akalın, geçtiğimiz gün Tekirdağ’da sahne aldı.

Sahne aldığı yerlerde özellikle kendisini dinlemeye gelen kişiler ile sohbet etmeyi seven Demet Akalın yorgunluktan dolayı şikayetçi oldu. Çok fazla performans aldığını ve bu performansların artık kendisini yormaya başladığını söyleyen Demet Akalın, dayanamadığını ve durumun çok yorucu olduğunu söyledi.

100 Yaşında Gibiyim!

Kendimi 100 yaşında hissediyorum şeklindeki sözleriyle hayranlarından hayal kırıklığı yaratan Akalın, bu sözleriyle ne demek istediği konusunda farklı iddiaların konuşulmasına neden oldu. Popüler sanatçı, Akalın sahne öncesinde basın ile bir araya gelerek özel röportaj da yaparken özellikle konserler için kendi aracıyla yolculuk yapmasının performansını çok kötü etkilediğini söyledi.

Aracıyla Gitti

İstanbul’dan Tekirdağ’a kendi aracıyla geldiğini söyleyen Akalın, yolculuğun çok zorlu geçtiğini ve aracın kendisine tuttuğunu söyledi. Basın ile dertleşen ünlü sanatçı, herhangi bir röportaj vermenin bu ruh hali içerisinde uygun olmadığını da söylerken ikinci çocuk konusunda da çok net konuştu.

İkinci Çocuk İstemiyorum

Bir çocuğun kendisini çok yorduğunu ve asla ikinci bir çocuk istemediğini söyleyen ünlü şarkıcı, eşinin ikinci çocuk istemesi halinde kendin boşanabileceğini ve başka birisiyle çocuk yapabileceğini söyledi.

Akalın tarafından yapılan bu açıklamalar çok kısa sürede sosyal medyada da yer buldu. Akalın’ın konserlerde yorulması ve hayatı ile ilgili olumsuz açıklamalar yapması oldukça dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler