Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan, polis çevirmesine tepki gösteren Birce Akalay'a eleştiri!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan, polis çevirmesine tepki gösteren Birce Akalay’a eleştiri!

Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından çevik kuvvet tarafından çevrildiğini ve arandığını anlatmıştı. Yaşadıklarını tepkili bir ifade ile anlatan Akalay’a Demet Akalın’dan eleştiri geldi. Akalın, sosyal medya üzerinden “Yazık ya! Aranalım tabii ki, biz onlara kuvvet olmalıyız.” diye ifadelere yer verdiği paylaşımı ile Akalay’ın tepkisine eleştiride bulundu. Detaylar haberimizde…

Ünlü oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımında çevik kuvvet tarafından yolda çevrildiğini ve bir zanlı gibi arandığını “Şunca yıllık hayatımda böyle bir zaman yaşamadık biz, güvende miyiz şimdi?” sözleri ile anlatmıştı. Yaşadıklarına isyan eden ünlü oyuncu, “Arabayı kullanan yardımcım ile birlikte sete geldiğimizi söylememize rağmen ısrarla bir zanlı gibi araçtan indirildik. Belli ki beni tanımamıştı. Mecbur da değildi üstelik, ama taş kesildim.” sözleri ile yaşadıklarını aktardı. Birce Akalay, paylaşımının altına “Bu arada kimseyi yargılamıyorum. Görevini yaptığı için orada, o silahı tutuyor, aracımı arıyor. Onların hikayesi hepimizden daha zor. Mesele o değil tüm bunları yaşadığımız günler geçiriyor olmamız. Sakın olur olmaz yorumlar yapmayın rica ederim.” notunu düştü. Akalay’ın paylaşımı, sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Birce Akalay’ın paylaşımını gören ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden “Yazık ya! Ben durdurulmadan bile kenara çekip hal hatır soruyorum! Her aranma noktasında aranalım. Tabii ki biz onlara kuvvet olmalıyız.” sözleri ile bir paylaşım yaparak Akalay’ın açıklamalarına tepki gösterdi.

Demet Akalın kimdir?

Birce Akalay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler