Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan kış saati uygulamasına geçilmemesine tepki!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan kış saati uygulamasına geçilmemesine tepki!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kış saati uygulamasına geçilmemesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Niye çocukluğunu çalayım evladımın niye?” dedi. Detaylar haberimizde…

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında yer alan ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya üzerinden kış saati uygulamasına geçilmemesine tepki gösterdi. Şikayetçi olan takipçilerinin yorumlarını paylaşan Akalın, “Türkiye kış saatine geçsin” isimli kampanya paylaştı.

Demet Akalın, “Anneler perişan, çocuklar perişan” diyerek uygulamaya tepki gösterirken “Ne bekliyorsunuz anlamadım! Her şeyimiz tam, saatimiz yarım kalsın! Okuldan nefret ettirmeyin çocuklara ya. Zaten büyüyünce nasılsa açıkta kalacaklar, binlerce öğretmen gibi! Şimdi sözüme geliyorsunuz dimi? Bütün çocukluğum okulda geçmiş biri olarak niye çocukluğunu çalayım evladımın niye?” ifadelerine yer verdiği paylaşımı ile sosyal medya üzerinden sesini duyurmaya çalıştı.

Sosyal medyada kış saatine geçilmesi konusunda kampanyalar devam ederken, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Yaz saati uygulamasının kaldırılmasıyla ilgili bir çalışmamız yok, geriye alma gibi bir niyetimiz yok.” şeklinde açıklaması ile kış saati uygulaması konusundaki tartışmalara son noktayı koydu.

İşte Demet Akalın’ın yaptığı paylaşım…

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler