Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Caner Berke Çiftine Düğün Hediyesi

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Caner Berke Çiftine Düğün Hediyesi

ATV’de yayınlanan Esra Erol’un sunuculuğunu yaptığı evlilik programına Demet Akalın telefon ile canlı yayına bağlandı. Güzel sunucu Esra Erol “Demet Akalın canlı yayında olacak. Dün bana mesaj attı. Bana bir şey söyledi. Yayına bağlan da sen söyle dedim”  açıklamasında bulundu.

Demet Akalın'dan Caner Berke Çiftine Düğün Hediyesi

ÖNCE ESRA EROL CANER BERKE ÇİFTİNE  YARDIM ELİ UZATTI

Caner bu program sayesinde Berke ile aşkı bulmuş ve canlı yayında Berke’ye evlenme teklifi etmişti. Nisan ayında evlenmeyi planlayan Caner’in bahtı da açıldı.  Geçtiğimiz hafta maddi yönden sıkıntılar yaşayan Caner’e, Esra Erol ” siz şimdi evleneceksiniz kınayı yapacağız, düğünü yapacaksınız ardından balayına gideceksiniz. Bunlardan hemen sonra eğer istersen burada işin hazır” diyerek  iş teklifinde bulundu . Erol’un bu teklifine çok sevinen Caner, kendisine bir mektup yazarak duygularını ve teşekkürlerine sundu.

Demet Akalın'dan Caner Berke Çiftine Düğün Hediyesi

DEMET AKALIN’DAN ÇİFTE SÜPRİZ HEDİYE

Canlı yayına telefonla bağlanan Demet Akalın  Esra Erola hal hatır sordu, programda şarkılarının çalınmasından çok memnun olduğunu dile getirdi. Sonrasında Caner’e hitap ederek, ben zaten Caner’i çok öncesinde seven ve takip eden birisiydim. Berke ile evleneceklerini duyunca da gerçekten çok mutlu oldum diyerek çifte süprizini açıkladı.

Demet Akalın'dan Caner Berke Çiftine Düğün Hediyesi

Demet Akalın “Berke ile bu aşkı Caner’in çok hoşuma gitti. Salon takımlarını da ben alayım bari dedim. İnşallah en az benim kadar mutlu olursun. Elim ve kalbim uğurludur. Yüreğim sizinle .. Çok güzel bir evliliğiniz olur inşallah. Caner o kadar ağladı ağladı. Geçmişte yaşadığım şeyler geldi aklıma. Saatlerce ayakta kalarak para kazandığım günler aklıma geldi. Böyle bir müjde vereyim dedim. “ açıklamasını yaptıktan sonra stüdyoda herkes alkışladı.

Demet Akalın'dan Caner Berke Çiftine Düğün Hediyesi

 

NİKAH ŞAHİDİ İSTEĞİNE AKALIN’DAN RED

Demet Akalın’ın canlı yayına bağlanarak kendilerine salon takımı almak istediğini söylemesinin ardından teşekkürlerini ileten Caner ile Berke, Akalın’ı nikah şahidi olarak görmek istediklerini söylediler. Akalın, “bu görevi başka bir arkadaşımız yerine getirir” diyerek kibarca bu teklifi reddetti.
 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler