Ana SayfaDedikoduDemet Akalın karpuz kamyonundan seslendi…

İlgili Postlar

Demet Akalın karpuz kamyonundan seslendi…

Yaz sıcaklarında serinlemek için kendini Bodrum sahillerine atan Demet Akalın boş durmuyor. Hakkında yazılanlara ve yapılan dedikodulara kamyon kasasından attığı fotoğraf ile cevap verdi… Geçtiğimiz hafta ünlü şarkıcının önce localara ödediği paralar konuşulmuştu. Bir Loca için yüksek rakamlar ödeyen isim için haberler yapılmıştı. Bu duruma cevap veren sanatçı halk plajında soluğu almış ve kızı Hira ile birlikte poz vermişti.  Sosyal medya hesabından paylaştığı halk plajı fotoğrafının altına da  ‘’ Localarda büyümedik be yavrum ‘’ notunu düşmüştü.

Bu fotoğraf yine oldukça konuşuldu. Hayranlarının çoğu bu pozu samimi bulsa da kimileri de Demet Akalın ‘ı rol yapmakla suçladı. ‘’ Tribünlere oynuyor ‘’ diyerek yapılan yorumlara Demet ‘ten cevap yine gecikmedi. Akalın, karpuz kamyonunda çektirdiği fotoğrafını, “ Tribüne oynamam, tribünün de köylünün de ta kendisi benim ” notuyla paylaştı.  

Haftasonu bu yaşananlar konuşulurken karpuzlu fotoğrafın ardından bu defa Demet Akalın bodrum ‘da bir beach ‘te kameraları yakalandı. ‘’ Demet, loca orucunu çabuk bozdu! ‘’ manşetleri ile gazetelerde yer alan haberlerde ‘’ 1000 TL ’ye loca kiraladığı haberlerinin ertesi günü halk plajında görüntülenen ve “Locada büyümedik” çıkışıyla haberlere tepki gösteren Demet Akalın, önceki gün yine locada objektiflere takıldı. Yalıkavak ‘ta bir beach ’te 2500 TL ’lik loca kiralayan ünlü popçu, eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile gün boyu deniz keyfi yaptı.  ‘’ şeklinde haber yapıldı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın ‘da Hira ve Okan Kurt ile havuz ve güneş keyfi fotoğraflarını da hayranları ile paylaşmayı ihmal etmedi.  

Herseyii becerirphoto by @_hasanyenilmez #okankurt DEMET AKALIN (@demetakalin) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Demet Akalın ‘ın bu durumu saklamadığını ise sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile gösterdi. Eşi Okan Kurt ‘un flyboard yaparken çekiliş bir pozunu instagram hesabından paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler