Ana SayfaDedikoduDemet Akalın, Aleyna Tilki'den şarkı alıyor...

İlgili Postlar

Demet Akalın, Aleyna Tilki’den şarkı alıyor…

Demet Akalın, sosyal medya hesabından polemik yaşadığı Aleyna Tilki’den şarkı alacağını açıkladı. Akalın’ın bu açıklamasından, ikilinin arasındaki buzların eridiği anlaşıldı. İşte detaylar…

Geçtiğimiz haftalarda polemik yaşayarak gündeme gelen Demet Akalın ve Aleyna Tilki, şimdi de barış imzalamaları ile gündemde.

Demet Akalın, tartışmalı olduğu Aleyna Tilki’den yeni albümü için şarkı alacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile haberi duyuran ünlü şarkıcı Akalın, herkesi şoke etti.

Demet Akalın, Instagram hesabından canlı yayın yaptığı sırada aracında Aleyna Tilki’nin seslendirdiği Cevapsız Çınlama şarkısını çalıyordu. Şarkı için “Dayanamadığım bir şarkı” deyince olanlar olmuştu. Aleyna Tilki, Akalın’ın yorumuna yine Instagram hesabından yanıt verince polemik yaşamışlardı.

Tartışmalı olan Demet Akalın ve Aleyna Tilki arasındaki buzlar eridi.

Demet Akalın, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla “Aleyna Tilki’den yeni albümüme şarkı geliyor. Bilemiyorum artık.” dedi. Genç şarkıcı Aleyna Tilki de Akalın’ın paylaşımına karşılık olarak “Durum karışık. Mutluluk, heyecan, gurur, sorumluluk, hayranlık. Seviyorum onu.” yazdı. İkilinin bu paylaşımlarından aralarındaki buzların eridiği anlaşıldı.

Demet Akalın kimdir?

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler