Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli' nden Gençlik İksiri Tüyoları

İlgili Postlar

Defne Samyeli’ nden Gençlik İksiri Tüyoları

Defne Samyeli’ nden Gençlik İksiri Tüyoları

Paylaştığı fotoğraflarla olay yaratan ve tüm dikkatleri üzerine çeken 44 yaşındaki güzel sunucu ve oyuncu Defne Samyeli güzellik sırrını açıkladı.

1991 yılında katılmış olduğu güzellik yarışmasın da Türkiye Üçüncü Güzeli  Defne Samyeli; 44 yaşında, iki çocuk annesi ve 18 yaşından beri hep 50 kilo. Özellikle son dönemde Instagram’ dan paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Samyeli formunu nasıl koruduğunu anlattı.

 

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli haftanın 5 günü tekvando ve Muay Thai yapıyor. Kısacası dövüşüyor. Yediğine içtiğine de dikkat ediyor. Haftanın bir günü karabuğday detoksu uyguluyor.

Maydonozun önemi; ünlü güzel, maydanoz ve dereotunu sofrasından eksik etmiyor. Yüzü için avakado, Türk kahvesi ve bal karışımından maske yapıyor. Zeytinyağı ile toz şekeri karıştırıp ellerine, dirseklerine sürüyor. Susam yağı ile saçlarına bakım yapıyor.

44 yaşında olmasına rağmen oldukça genç ve güzel görünen ünlü sunucu Defne Samyeli  “Vücuduma sevgi ve saygı ile yaklaşıyorum, karşılığını da alıyorum. Ruhumdan ve bedenimden en mutlu olduğum dönemi yaşıyorum” diyor. Ünlü sunucun kendisi gibi kızlarının da harika fizikleri ve güzellikleri magazin basınının gündeminden düşmüyor. Ünlü sunucu kızlarının da bu güzelliklerini bakımlı olmalarının yanı sıra genetik de olduğuna vurgu yaparak kendisinin de bakımdan vazgeçmediğini  ve sürekli spor yaptığını hatırlatmadan duramıyor..

Defne Samyeli, hedefi ise dünyanın en yaşlı jimnastikçisi 91 yaşındaki joanna Quaas  gibi yaşlanmak…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler