Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerCumali Ceber Allah Seni Alsın Filmi Vizyona Girdi

İlgili Postlar

Cumali Ceber Allah Seni Alsın Filmi Vizyona Girdi

Sosyal medyanın Vine Fenomeni Halil Söyletmez’in tiplemesi olan Cumali Ceber, beyaz perdeye taşındı. Youtube takipçileri tarafından komedi filmi olarak sabırsızlıkla beklenen Cumali Ceber karakteri, ‘Cumali Ceber: Allah Seni Alsın’ filmi olarak 4 Ağustos Cuma günü izleyicilerle buluştu.

Cumali Ceber Allah Seni Alsın Filminin Konusu Nedir?

Cumali Ceber, emekliliğine bir gün kala patronunu döverek işten atılır. Sonrasında çocuklarının da kumar borcu olduğunu öğrenince deliye döner. Çocuklarına kızdığı için onların eğitim hayatlarına tam da son vermeyi düşünürken, talih yüzüne güler. Kendisini, çocuklarıyla birlikte güzel bir otelde tatil yaparken bulur. Gittikleri otelin o dönemde sıkı bir denetimde olması ve Cumali’nin müşterilerden bir kadına aşık olmasıyla yaşanan olayların iyice sarpa sarmasını konu edinmektedir.

Filmin Oyuncuları Kimler?

‘Cumali Ceber: Allah Seni Alsın’ filminin yönetmenliğini Gökhan Gök, senaryosunu Cihan Berk Berkeban üstlenmiştir. Filmin başrolünde Halil Söyletmez, Doğa Konakoğlu, Emre Keskin, Ece Seçkin, Ferhat Göçer, Serkan Şengül, Samsun Demir, Gökhan Keser, Ceyda Saltadal ve Tanser Yılmaztürk yer alıyor. Oyuncular arasında özellikle şarkıcı Ferhat Göçer’in olması da ayrı bir merak uyandırıyor.

 

Hem konusu hem de kadrosuyla dikkat çeken ‘Cumali Ceber: Allah Seni Alsın’ yayınlanan fragman ve teaserları ile de sosyal medyada takipçilerinden epeyce ilgi gördü. Halil Söyletmez hayranlarını çok güldüren Cumali Ceber karakteri; artık sinema severlere takdim edilmiş bulunuyor. Özellikle argo espri sevenler için eğlenceli seyirler sunuyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler